Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Surgun57 Kasa 120 Hedef 500/ 5 Kişiye 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Totem ve takip edenlerden secilicek oncedenbonceden etkinlikten yada baska sekilde para yollamis olan olur ise 5 kisiye dahil olucak o kisi.kazancin yuksek yuksek olmasi durumnda + bikac kisi eklenebilir

bayramyay1

🎯 The Game Begins 🎯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
12,019
9,716
113
Totem ve takip edenlerden secilicek oncedenbonceden etkinlikten yada baska sekilde para yollamis olan olur ise 5 kisiye dahil olucak o kisi.kazancin yuksek yuksek olmasi durumnda + bikac kisi eklenebilir
Çok roll ve dağıtım yapmışımdır . Görmüşsünüzdür zaten :)

ubasoll13

BEDEL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,595
600
113
Bol şans başkan beklemedeyiz

berkayb95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,881
3,302
113
Bol şans @surgun57 katılabilir miyim? Az önce bi etkinliğe katıldım diye edilmeyen laf kalmadı etkinlik sahihi tarafından. Önceden bir kez etkinliğine katılıp kazandım diye bunu "ifşa" olarak paylaştı. Senden de kazanırsam ifşalar mısın beni ona göre hareket edeyim:D

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
Dostum o çekilişten aldigin kişinin bi daha katılma etkinliğine, görüyorsun ifşalarım dediği şey 2. Kez etkinliğine katılmam.
Yok ya birsey olmz. Ben kimden ne aldıysam hepsi kayıtlı ve en ihtiyacı oldugu zamanlarda hepsini iade edecegim.

Bu arada bol sanslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...