- 32,008
- 26,258
- 113
@YoXuLforumda kimseye maddi konularda guvenmeyin para herkesi bozar bol şans
@YoXuLforumda kimseye maddi konularda guvenmeyin para herkesi bozar bol şans
Şundan sonra mı?Ettiğin laf çok ağır dostum , en başından adama sen teklif ediyorsun, özür dilemen lazım bu beddua için , @SULLY De sana yarısını atar olay kapanır , bakın burda belirli sayıda insanlarız birbirimize destek olan sizden rica ediyorum konuyu uzatmayalım. Para ne kadarsa 2 ye bölün kapansın sende sözlerin için özür dile ama
Yav ben bedduayı sinirle ettim kusura bakmasın çoluk çocuk karıştırmam hayattaEttiğin laf çok ağır dostum , en başından adama sen teklif ediyorsun, özür dilemen lazım bu beddua için , @SULLY De sana yarısını atar olay kapanır , bakın burda belirli sayıda insanlarız birbirimize destek olan sizden rica ediyorum konuyu uzatmayalım. Para ne kadarsa 2 ye bölün kapansın sende sözlerin için özür dile ama
Boş boş konuşuyorsun bir olay yaptınız çoluk çocuğu anne babayı niye karıştırıyor hata senin adam seni dolandirmamisski senin 1k veriyor daha ne istiyor saçma saçma konusuyon1000 lirayı napacagım hayrına mı gönderdim o parayı sana. Haram zıkkım olsun çocuğundan çocuğundan ananın babanın ağzından kan kusarak gelsin
Vermemek için bahane arıyorsun çünkü 5 bin doğalgaz ödemen var ekran görüntüsü atarım bahaneler uydurup onu yatıracaksınŞundan sonra mı? Ekli dosyayı görüntüle 721972
Ölede beddua edılmez ayıptırŞundan sonra mı? Ekli dosyayı görüntüle 721972
3 kere atim dedim istemedi 2-2 dedim sonra tamam yarısı dedim uzatınca 1 k yollarım dedim mevzuyu nere getirdiBoş boş konuşuyorsun bir olay yaptınız çoluk çocuğu anne babayı niye karıştırıyor hata senin adam seni dolandirmamisski senin 1k veriyor daha ne istiyor saçma saçma konusuyon
Ben ne anladım 1000 verip 1000 aldıktan sonra hayır kurumuyum benBoş boş konuşuyorsun bir olay yaptınız çoluk çocuğu anne babayı niye karıştırıyor hata senin adam seni dolandirmamisski senin 1k veriyor daha ne istiyor saçma saçma konusuyon
Enayi yerıne koymuş senıBen ne anladım 1000 verip 1000 aldıktan sonra hayır kurumuyum ben
Kesin kumar oynayacak emin ol doğalgaz yatırmak ama sen özrünü dile oda adım atacaktır sonra , bundan sonra da diyalogları sağlam kurup is yapınVermemek için bahane arıyorsun çünkü 5 bin doğalgaz ödemen var ekran görüntüsü atarım bahaneler uydurup onu yatıracaksın
Özür dile benceYav ben bedduayı sinirle ettim kusura bakmasın çoluk çocuk karıştırmam hayatta
Kanka dedim zaten çoluk çocuk çıkmasın ne oluyorsa bize olsun bir anlık sinir ile dedim zaten kabul ettimKesin kumar oynayacak emin ol doğalgaz yatırmak ama sen özrünü dile oda adım atacaktır sonra , bundan sonra da diyalogları sağlam kurup is yapın
HaklıUlan cebinde 1 lira paran yok adam katla diye para veriyor üstüne 1000 tlde para veriyor parayı katladıktan sonra ben görmedim ben etmedim bilsem yapmazdım gibisinden paraya konuyorsun zorla vermedi adam sana o parayı kendi isteğinle aldın şimdi delikanlı gibi adamın şartı neyse ne konuştuysanız geri ver
Kankqm dedim zaten bir anlık sinir ile diyeÖzür dile bence
HoştEnayi yerıne koymuş senı
Tmm özür dile ettiğin laftan dolayı @SULLY De anlayış gösterecektir ve oda adım atacaktır.Yav ben bedduayı sinirle ettim kusura bakmasın çoluk çocuk karıştırmam hayatta