Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling SULLY | Kasa 1 K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
@SULLY Sen de bir adım at dostum , adam bir şekilde sana güzellik yapmış oda adım atsın orta yolu bulun germeyin birbirinizi hep burdayız belirli kişiler zaten başka gün yine birbirimize lazımız
En başta adım atmıştım işi benim anneme babama sıçrattı isterse forumun bannera dolandırıcı Sully yazsın vermiyorum

Ekli dosyalar

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,830
4,844
113
Odur adam yarısını bile teklif etmiş ben olsam onu bile etmem senin 1k atarım olur biter kimse kimsenin hamalli degilki 1k 10k yapsın sonra 9k versin enayilik bu

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
En başta adım atmıştım işi benim anneme babama sıçrattı isterse forumun bannera dolandırıcı Sully yazsın vermiyorum
2-2 verim demişim sonra yarısını atim dedim kendisi bu yolu istiyosa sıkınto yok

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Kanma zorla mı verdim yazdım 1000 senin diye oda tamam dedi
Daha öncede söyledin yapmam öyle dedim bugünde para lazım diye o detayı atladım kasanın yarısında bölüşelim dedim sen mal mal triplere girdin çoluk çocuk anne bana karıştırdın umrumda değil daha hiçbişe çey

omer0978

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,009
552
113
forumda çoğu kişiyle arası var sullynin kimseylede sorun yaşamamıştır sen yanlış yapıyorsun

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Mehmet uyanıklık peşinde kimse kusura bakmasın, ilk başta bi acaba bi mağduriyet yaşıyor mu diye baktım ama yok, zaten 1000 tane site var 10K yap 1000₺ çek 🤣

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,011
3,956
113
Kanka sen olsan ne yapardın adamın etiketledim diye 1000 vercekmiş benim paramı bana hayrına veriyor
Ettiğin laf çok ağır dostum , en başından adama sen teklif ediyorsun, özür dilemen lazım bu beddua için , @SULLY De sana yarısını atar olay kapanır , bakın burda belirli sayıda insanlarız birbirimize destek olan sizden rica ediyorum konuyu uzatmayalım. Para ne kadarsa 2 ye bölün kapansın sende sözlerin için özür dile ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...