- 18,515
- 16,838
- 113
Dolandırıcı yok, tefeci var kardo burada, senin yaptığın iş faiz-tefe olaylarına daha yatkın.@shella @Daimon bakar mısınız dolandırıcı var
Dolandırıcı yok, tefeci var kardo burada, senin yaptığın iş faiz-tefe olaylarına daha yatkın.@shella @Daimon bakar mısınız dolandırıcı var
En başta adım atmıştım işi benim anneme babama sıçrattı isterse forumun bannera dolandırıcı Sully yazsın vermiyorum@SULLY Sen de bir adım at dostum , adam bir şekilde sana güzellik yapmış oda adım atsın orta yolu bulun germeyin birbirinizi hep burdayız belirli kişiler zaten başka gün yine birbirimize lazımız
Esra Erola çık yada Müge anlıya@shella @Daimon bakar mısınız dolandırıcı var
Kanka sen olsan ne yapardın adamın etiketledim diye 1000 vercekmiş benim paramı bana hayrına veriyorettiği beddualardan sonra adım falan atılmaz kanja
Kanma zorla mı verdim yazdım 1000 senin diye oda tamam dediDolandırıcı yok, tefeci var kardo burada, senin yaptığın iş faiz-tefe olaylarına daha yatkın.
2-2 verim demişim sonra yarısını atim dedim kendisi bu yolu istiyosa sıkınto yokEn başta adım atmıştım işi benim anneme babama sıçrattı isterse forumun bannera dolandırıcı Sully yazsın vermiyorum
Bu durumda modlar sullye ver parayı demicek bunu biliyosun dimi iki de bir etiketlemeye gerek yok 2 insansın medeni bi şekilde konusarak anlaşması gerekn bi konu bu@shella @Daimon bakar mısınız dolandırıcı var
adam sana yarısını veriyormuş zatenKanka sen olsan ne yapardın adamın etiketledim diye 1000 vercekmiş benim paramı bana hayrına veriyor
5 kusür yatırım yarıya neden 2 oluyor tam 2 ye böl yolla ama daha birine bir kuruş atarsam2-2 verim demişim sonra yarısını atim dedim kendisi bu yolu istiyosa sıkınto yok
Daha öncede söyledin yapmam öyle dedim bugünde para lazım diye o detayı atladım kasanın yarısında bölüşelim dedim sen mal mal triplere girdin çoluk çocuk anne bana karıştırdın umrumda değil daha hiçbişe çeyKanma zorla mı verdim yazdım 1000 senin diye oda tamam dedi
Forumda para alisverisı ban sebebı yasak@shella @Daimon bakar mısınız dolandırıcı var
Geçti dostum o iş lafını bilip adam olcaktın5 kusür yatırım yarıya neden 2 oluyor tam 2 ye böl yolla ama daha birine bir kuruş atarsam
2.5 2.5 yap kalanı da 2 kişiye dağıtım yap2-2 verim demişim sonra yarısını atim dedim kendisi bu yolu istiyosa sıkınto yok
Ettiğin laf çok ağır dostum , en başından adama sen teklif ediyorsun, özür dilemen lazım bu beddua için , @SULLY De sana yarısını atar olay kapanır , bakın burda belirli sayıda insanlarız birbirimize destek olan sizden rica ediyorum konuyu uzatmayalım. Para ne kadarsa 2 ye bölün kapansın sende sözlerin için özür dile amaKanka sen olsan ne yapardın adamın etiketledim diye 1000 vercekmiş benim paramı bana hayrına veriyor
Kanka ben kuralını ilk mesajda yazmışım kabul etmiş etmese idiforumda çoğu kişiyle arası var sullynin kimseylede sorun yaşamamıştır sen yanlış yapıyorsun