Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling SULLY | Kasa 1 K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yakup1997

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,857
2,722
113
@Daimon @Shellac mesajlar ile teklifimin 10 bin yap 1 senin hepsi görsel belgeli @SULLY şimdi görmedim etmedim ayağı yapıyor
Aranızdaki anlaşma anlaşılamamış ama şuanda ortak nokta bulun şu noktada senin savunduğun durum saçma olur 10 k ise kasa 1000 ana parayı çıkın geri kalanı ikiye bölün kapansın konu herkes kendi oynasın her iki tarafda mutlu olsun senin 1000 tl yi sen gözden çıkarmıştın şimdi 5 k olmuş misal iyidir abi uzatmaya gerek yok

mehmet0208

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
751
976
93
Aranızdaki anlaşma anlaşılamamış ama şuanda ortak nokta bulun şu noktada senin savunduğun durum saçma olur 10 k ise kasa 1000 ana parayı çıkın geri kalanı ikiye bölün kapansın konu herkes kendi oynasın her iki tarafda mutlu olsun senin 1000 tl yi sen gözden çıkarmıştın şimdi 5 k olmuş misal iyidir abi uzatmaya gerek yok
Baksana 1000 vereyim diyor sanki ben hayatıma verdim verdiğim 1000 aldığım 1000

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
@SULLY @mehmet0208 bşrşeyler olmuş bu durum foruma yansımasın, 4.5 4.5 k bölüşün 1k da takip edenlere atın , bu şekilde tatlıya bağlayın olayı
Ya neyse ne, sen 1000₺ iadesini gerçekleştir sully ortayı bulun.
Bir daha da bu tarz diyalog yaşamayın olsun bitsin
Ben 5 ğstü
1000 lirayı napacagım hayrına mı gönderdim o parayı sana. Haram zıkkım olsun çocuğundan çocuğundan ananın babanın ağzından kan kusarak gelsin
İlk teklifim 2-2 paylaşalım 1 k yeniden devam edelimdi şu kelimelerden sonra kralı gelsin 1 kuruş atmam

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Sully konuyu takip edenler biliyor ki mesajlarında hep 10K lazım borç var diye anlattı, yani 10K gibi bir tutara ihtiyacı olduğunu söyledi, mehmet neden o zaman daha kasa katlanmamışken buna ses çıkarmadı?
Ortaya para gelince dert oldu herkese

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,011
3,956
113
Bak çok üzülürüm 😘iban at paran hazır istersen yollarım konu kapanmıştır
@SULLY Sen de bir adım at dostum , adam bir şekilde sana güzellik yapmış oda adım atsın orta yolu bulun germeyin birbirinizi hep burdayız belirli kişiler zaten başka gün yine birbirimize lazımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...