- 751
- 976
- 93
Kanka 5 oldu 10 bile olmadı ki@SULLY @mehmet0208 bşrşeyler olmuş bu durum foruma yansımasın, 4.5 4.5 k bölüşün 1k da takip edenlere atın , bu şekilde tatlıya bağlayın olayı
Kanka 5 oldu 10 bile olmadı ki@SULLY @mehmet0208 bşrşeyler olmuş bu durum foruma yansımasın, 4.5 4.5 k bölüşün 1k da takip edenlere atın , bu şekilde tatlıya bağlayın olayı
Bak çok üzülürüm 😘iban at paran hazır istersen yollarım konu kapanmıştırBende hergün dolandırıcı diye belgeli açarım
Aynen doğru olan o 1k iadeYa neyse ne, sen 1000₺ iadesini gerçekleştir sully ortayı bulun.
Bir daha da bu tarz diyalog yaşamayın olsun bitsin
Yav benim karım ne olacak hayrına paramı yolladım adamaYa neyse ne, sen 1000₺ iadesini gerçekleştir sully ortayı bulun.
Aranızdaki anlaşma anlaşılamamış ama şuanda ortak nokta bulun şu noktada senin savunduğun durum saçma olur 10 k ise kasa 1000 ana parayı çıkın geri kalanı ikiye bölün kapansın konu herkes kendi oynasın her iki tarafda mutlu olsun senin 1000 tl yi sen gözden çıkarmıştın şimdi 5 k olmuş misal iyidir abi uzatmaya gerek yok
@mehmet0208 @SULLY Bölümün parayı dostlar en güzeli ve etik olanı bu bu şekilde ikinizde birbirinize adım atmış olursunuzBende hergün dolandırıcı diye belgeli açarım
1000 lirayı napacagım hayrına mı gönderdim o parayı sana. Haram zıkkım olsun çocuğundan çocuğundan ananın babanın ağzından kan kusarak gelsinBak çok üzülürüm 😘iban at paran hazır istersen yollarım konu kapanmıştır
rezalet1000 lirayı napacagım hayrına mı gönderdim o parayı sana. Haram zıkkım olsun çocuğundan çocuğundan ananın babanın ağzından kan kusarak gelsin
Baksana 1000 vereyim diyor sanki ben hayatıma verdim verdiğim 1000 aldığım 1000Aranızdaki anlaşma anlaşılamamış ama şuanda ortak nokta bulun şu noktada senin savunduğun durum saçma olur 10 k ise kasa 1000 ana parayı çıkın geri kalanı ikiye bölün kapansın konu herkes kendi oynasın her iki tarafda mutlu olsun senin 1000 tl yi sen gözden çıkarmıştın şimdi 5 k olmuş misal iyidir abi uzatmaya gerek yok
@SULLY @mehmet0208 bşrşeyler olmuş bu durum foruma yansımasın, 4.5 4.5 k bölüşün 1k da takip edenlere atın , bu şekilde tatlıya bağlayın olayı
Ben 5 ğstüYa neyse ne, sen 1000₺ iadesini gerçekleştir sully ortayı bulun.
İlk teklifim 2-2 paylaşalım 1 k yeniden devam edelimdi şu kelimelerden sonra kralı gelsin 1 kuruş atmam1000 lirayı napacagım hayrına mı gönderdim o parayı sana. Haram zıkkım olsun çocuğundan çocuğundan ananın babanın ağzından kan kusarak gelsin
Reis kaç yaşında adamsın valla 4 k için mi bu ana babaya sözler ?1000 lirayı napacagım hayrına mı gönderdim o parayı sana. Haram zıkkım olsun çocuğundan çocuğundan ananın babanın ağzından kan kusarak gelsin
bu baya yanlış ya kanka1000 lirayı napacagım hayrına mı gönderdim o parayı sana. Haram zıkkım olsun çocuğundan çocuğundan ananın babanın ağzından kan kusarak gelsin
@SULLY Sen de bir adım at dostum , adam bir şekilde sana güzellik yapmış oda adım atsın orta yolu bulun germeyin birbirinizi hep burdayız belirli kişiler zaten başka gün yine birbirimize lazımızBak çok üzülürüm 😘iban at paran hazır istersen yollarım konu kapanmıştır
Kardeş anasinin babasinin ne suçu var. Şu yazdığın etik mi sende?1000 lirayı napacagım hayrına mı gönderdim o parayı sana. Haram zıkkım olsun çocuğundan çocuğundan ananın babanın ağzından kan kusarak gelsin
ettiği beddualardan sonra adım falan atılmaz kanja@SULLY Sen de bir adım at dostum , adam bir şekilde sana güzellik yapmış oda adım atsın orta yolu bulun germeyin birbirinizi hep burdayız belirli kişiler zaten başka gün yine birbirimize lazımız
Tamam güzel teklif mantıklı @mehmet0208 sende kabul et dostum bunu germeyelim ortamıBen 5 ğstü
İlk teklifim 2-2 paylaşalım 1 k yeniden devam edelimdi şu kelimelerden sonra kralı gelsin 1 kuruş atmam
Aynen devamlı dağıtım yapan adamım@SULLY Sen de bir adım at dostum , adam bir şekilde sana güzellik yapmış oda adım atsın orta yolu bulun germeyin birbirinizi hep burdayız belirli kişiler zaten başka gün yine birbirimize lazımız
Verme reıs sende paran değerliyse kendın oyna1000 lirayı napacagım hayrına mı gönderdim o parayı sana. Haram zıkkım olsun çocuğundan çocuğundan ananın babanın ağzından kan kusarak gelsin