Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling SULLY | Kasa 1 K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Ettiğin laf çok ağır dostum , en başından adama sen teklif ediyorsun, özür dilemen lazım bu beddua için , @SULLY De sana yarısını atar olay kapanır , bakın burda belirli sayıda insanlarız birbirimize destek olan sizden rica ediyorum konuyu uzatmayalım. Para ne kadarsa 2 ye bölün kapansın sende sözlerin için özür dile ama
Şundan sonra mı? 1000021902.png

mehmet0208

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
751
976
93
Ettiğin laf çok ağır dostum , en başından adama sen teklif ediyorsun, özür dilemen lazım bu beddua için , @SULLY De sana yarısını atar olay kapanır , bakın burda belirli sayıda insanlarız birbirimize destek olan sizden rica ediyorum konuyu uzatmayalım. Para ne kadarsa 2 ye bölün kapansın sende sözlerin için özür dile ama
Yav ben bedduayı sinirle ettim kusura bakmasın çoluk çocuk karıştırmam hayatta

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,833
4,845
113
1000 lirayı napacagım hayrına mı gönderdim o parayı sana. Haram zıkkım olsun çocuğundan çocuğundan ananın babanın ağzından kan kusarak gelsin
Boş boş konuşuyorsun bir olay yaptınız çoluk çocuğu anne babayı niye karıştırıyor hata senin adam seni dolandirmamisski senin 1k veriyor daha ne istiyor saçma saçma konusuyon

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Boş boş konuşuyorsun bir olay yaptınız çoluk çocuğu anne babayı niye karıştırıyor hata senin adam seni dolandirmamisski senin 1k veriyor daha ne istiyor saçma saçma konusuyon
3 kere atim dedim istemedi 2-2 dedim sonra tamam yarısı dedim uzatınca 1 k yollarım dedim mevzuyu nere getirdi

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,011
3,956
113
Vermemek için bahane arıyorsun çünkü 5 bin doğalgaz ödemen var ekran görüntüsü atarım bahaneler uydurup onu yatıracaksın
Kesin kumar oynayacak emin ol doğalgaz yatırmak ama sen özrünü dile oda adım atacaktır sonra , bundan sonra da diyalogları sağlam kurup is yapın

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,930
923
113
Ulan cebinde 1 lira paran yok adam katla diye para veriyor üstüne 1000 tlde para veriyor parayı katladıktan sonra ben görmedim ben etmedim bilsem yapmazdım gibisinden paraya konuyorsun zorla vermedi adam sana o parayı kendi isteğinle aldın şimdi delikanlı gibi adamın şartı neyse ne konuştuysanız geri ver

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,203
4,591
113
Birkez daha gördük ki sanalda dostluk olmaz

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,386
22,303
113
Ulan cebinde 1 lira paran yok adam katla diye para veriyor üstüne 1000 tlde para veriyor parayı katladıktan sonra ben görmedim ben etmedim bilsem yapmazdım gibisinden paraya konuyorsun zorla vermedi adam sana o parayı kendi isteğinle aldın şimdi delikanlı gibi adamın şartı neyse ne konuştuysanız geri ver
Haklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...