- 5,015
- 2,528
- 113
Yogunlug benim hakkımı sen al kardeş
Çok mantıklıArkadaşlar paparalar geldi de ufak bı eksiğimiz var papara bakiyesi @surgun57 atsana la parayı![]()
benimde 4 haziranda bakalım ay bası maas alınca butun sitelerde uyeligim var yatırım sartı isteyenlere yatırım yapıcam, dogu gunu bonuslarından gelenlerlede roll yapmayı dusunuyorum, baya bi heveslendirm ama sonuc boyle olursa ben cok söverim o yuzden korkmuyorda degilimdoğum günü bonusunu iple cekıorum kafadan 3 bin garantı benım
O furkana diyor reis sana degilGordum yahu papara yaz dedim
Yahu ona atiyorum zaten ihtiyacin varsa yaz dedim sen yazdinmiYogunlug benim hakkımı sen al kardeş
Neyi bana diyo4O furkana diyor reis sana degil
valla ben yatırımlarıma gore hesaspladım sıtelerde..cunku sıtelerın dogum gunu bonusu kuralları var ya ..ordan hesaplarıma gore suan kafadan 3 bin garantı ama ıste 15 gün var dahabenimde 4 haziranda bakalım ay bası maas alınca butun sitelerde uyeligim var yatırım sartı isteyenlere yatırım yapıcam, dogu gunu bonuslarından gelenlerlede roll yapmayı dusunuyorum, baya bi heveslendirm ama sonuc boyle olursa ben cok söverim o yuzden korkmuyorda degilim![]()
Yok Kardesim sağolasın olurmu öyle şeyYogunlug benim hakkımı sen al kardeş
Orhan ben sana atim hakkimi dedi cvp vermedin orhanaNeyi bana diyo4
kardeşim zahmet olmazsa bana sitelerini atar mısın yüksek aldığın özelden de olurvalla ben yatırımlarıma gore hesaspladım sıtelerde..cunku sıtelerın dogum gunu bonusu kuralları var ya ..ordan hesaplarıma gore suan kafadan 3 bin garantı ama ıste 15 gün var daha![]()
Başkan sana demedim ben. Ben kendi hakkımı birine devrettim adam ...ne takmadı teşekkür bile etmedi ona diyorum ben. Benim hakkımı yogunlug alsınGordum yahu papara yaz dedim
Orhan ben sana atim hakkimi dedi cvp vermedin orhana[/QUOTE
Vallah gormedim ki birsey
O değil kardeşim başka biriOrhan ben sana atim hakkimi dedi cvp vermedin orhana
hee orhanda kızdı gitti adama iyilik yaramıyor bi teşekkür etmedi diyeOrhan ben sana atim hakkimi dedi cvp vermedin orhana
üstad sen hesapladıysan kafanda bir liste vardır , dogum gunu veren siteleri ozelden atarmısın yogun olmadıgın bir zaman cok minnettar olurumvalla ben yatırımlarıma gore hesaspladım sıtelerde..cunku sıtelerın dogum gunu bonusu kuralları var ya ..ordan hesaplarıma gore suan kafadan 3 bin garantı ama ıste 15 gün var daha![]()
Kanka benim de 12 haziran doğum günü bonuslarin söyler misin bana müsait bı zamanda ben de onlara bı ugrayayimvalla ben yatırımlarıma gore hesaspladım sıtelerde..cunku sıtelerın dogum gunu bonusu kuralları var ya ..ordan hesaplarıma gore suan kafadan 3 bin garantı ama ıste 15 gün var daha![]()
haydaa iyice karıştı ortalıkO değil kardeşim başka biri