http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sorgun57 / #12 Kasa 700 Hedef 2.000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,015
2,528
113
Yogunlug benim hakkımı sen al kardeş

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
doğum günü bonusunu iple cekıorum kafadan 3 bin garantı benım
benimde 4 haziranda bakalım ay bası maas alınca butun sitelerde uyeligim var yatırım sartı isteyenlere yatırım yapıcam, dogu gunu bonuslarından gelenlerlede roll yapmayı dusunuyorum, baya bi heveslendirm ama sonuc boyle olursa ben cok söverim o yuzden korkmuyorda degilim :D

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,327
19,277
113
benimde 4 haziranda bakalım ay bası maas alınca butun sitelerde uyeligim var yatırım sartı isteyenlere yatırım yapıcam, dogu gunu bonuslarından gelenlerlede roll yapmayı dusunuyorum, baya bi heveslendirm ama sonuc boyle olursa ben cok söverim o yuzden korkmuyorda degilim :D
valla ben yatırımlarıma gore hesaspladım sıtelerde..cunku sıtelerın dogum gunu bonusu kuralları var ya ..ordan hesaplarıma gore suan kafadan 3 bin garantı ama ıste 15 gün var daha :D

• Beğen
Tepkiler: ngu

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,733
6,786
113
valla ben yatırımlarıma gore hesaspladım sıtelerde..cunku sıtelerın dogum gunu bonusu kuralları var ya ..ordan hesaplarıma gore suan kafadan 3 bin garantı ama ıste 15 gün var daha :D
kardeşim zahmet olmazsa bana sitelerini atar mısın yüksek aldığın özelden de olur

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Beyler bi sussaydık listesini ayarlayıp hesabıni yapsaydı biz kendimiz işi uzattik galiba konuşarak :)

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
üstad sen hesapladıysan kafanda bir liste vardır , dogum gunu veren siteleri ozelden atarmısın yogun olmadıgın bir zaman cok minnettar olurum :)

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,744
1,995
113
Kanka benim de 12 haziran doğum günü bonuslarin söyler misin bana müsait bı zamanda ben de onlara bı ugrayayim

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Betyap daha hızlı yolladi parayı siz daha dağıtıma gecemediniz lo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...