Yok gitme de ortalık karışık zaten sana bı yerden git demek kimsenin haddine değil burda ama ortalık karışık zaten sizin mesajlar da kaynıyor arada yani ondan dedimTamam kardesim kusura bakmayin sorun yaptiksam giderim![]()
Tamam kankam 15 dk geliyorum o zaman optumYok gitme de ortalık karışık zaten sana bı yerden git demek kimsenin haddine değil burda ama ortalık karışık zaten sizin mesajlar da kaynıyor arada yani ondan dedim
kardeşim liste şeklinde isimleri yazsan daha iyi olmazmı ? ona göre yazarız papara .TebriklerKacirdigim varsa uzulurum.az onceki burda gecen sohbet msjlari dagitti
Dost lutfenyavKacirdigim varsa uzulurum.az onceki burda gecen sohbet msjlari dagitti
Tmm la sende yaz sen cok etkinlik yapiyodun@surgun57 r3is benide gor nolur ya vallaha sureklo rolling apiyorim kac kisiye yolladom bende![]()
Kardes gerek yok lutfene falan tmm aticamDost lutfenyav
Param yokta sağolasın Kardesim düşünmen yeter sana bişey kalmıycak bu gidişlePapara yaz dediklerim bi begensin beyler karisti karisti biraz hesabimi yapayim @yogunlug kardes lazimsa sanada atayim
Adamsin reos vallaha ne kadar mutli ettogoni bir bilsenTmm la sende yaz sen cok etkinlik yapiyodun
La sana yaz deedim ya yahuAdamlık yapıyoruz adam teşekkür bile etmiyor ...ne takmiyor ilginç gerçekten neyse beyler benim hakkım başka bir arkadaşa gitsin iyi sabahlar herkese
Görmemiştir gardasim sakin olAdamlık yapıyoruz adam teşekkür bile etmiyor ...ne takmiyor ilginç gerçekten neyse beyler benim hakkım başka bir arkadaşa gitsin iyi sabahlar herkese
hangi siteler reis bi yaz benim de ayın 1 indedoğum günü bonusunu iple cekıorum kafadan 3 bin garantı benım
Doğum günü bonusları lanetli oluyor ben bin ezdim hepsini ne bi kupon tuttu ne fsden bir şey cıktıdoğum günü bonusunu iple cekıorum kafadan 3 bin garantı benım
Dogum gunumde ben anca 40tl topladim sitelerdendoğum günü bonusunu iple cekıorum kafadan 3 bin garantı benım
Gordum yahu papara yaz dedimGörmemiştir gardasim sakin ol