- 3,096
- 946
- 113
burdayız reis
Onu goremesimki hani oBaşkan ben vardım takipteydim ama çok yazmadım. Benim ihtiyacım yok benim payımı unclaimede ver başından beri burdaydı
Seni bulamadim gitti sandim sandi yazreis bizi de görecek misin yoksa canın sağolsun
o zaman aktif biriydi heralde banlamak istemediler en kötü 3 gün falan atılabilirdigözden kacıcak bır durum degıldı o an yetkılılerde vardı.mudahele edılmedı
Benimde oğlan var bitane ondan kankam senlik bisey degil biz yegenimize dedik aramizdan cıkPara pul önemli değıl reis be sizin gibi güzel insanları güzel düşünen insanlri görmek3 bile mutluluk zaten eyvalalh
Sende gerekli sekilde yoktun sende yaZburdayız reis
teşekkürler reisSende gerekli sekilde yoktun sende yaZ
Reis bwnwda birsey desenSende gerekli sekilde yoktun sende yaZ
Yanlis anlama kanka kimseyi kucumsemekten demiyorum hepimiz burda bir aileyiz ama benden aktif daha cok aktif biri varsa burda beni direk banlasınlar zateno zaman aktif biriydi heralde banlamak istemediler en kötü 3 gün falan atılabilirdi
aynen adam bir guzellik yapıyor sabah olmus saat insanların burnundan getiirmeseler olmaz, valla rol yapan arkadasları gorunce heves ettim onumuzdeki ay bende yapıyım dogum gunu bonusu alıcam bircok siteden diyordumda su ortammı gorunce vazgecesim geliyor :SBeyler adam çoğu kişiye gönderdi bu gidişle kendine biley kalmıycak
Eyvallah baba sultan bir oturup aynı sofrada yemek yemek nasıl olur inşallah yegeni op yerime allahim sana bagislasinBenimde oğlan var bitane ondan kankam senlik bisey degil biz yegenimize dedik aramizdan cık![]()
Kardesim sana bişey kalmıycakSende gerekli sekilde yoktun sende yaZ
Tamam kardesim kusura bakmayin sorun yaptiksam giderim@emreyagmur hocam dağıtım yapmaya çalışıyoruz musaaden var mı
Dostum yazsana özelden yapalım bi şeylervar mı ortak roll açacak burdan gelenle beyler![]()