Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şok Market Hakkında

Speedy

SARI LACİVERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,014
1,986
113
Arkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
En ıyı maası marketlerde BİM veriyor kardesım. En yoğunda bimdir. Şok tenha bıme göre rahat edersın

gryhnbrnci

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,619
305
83
Yaklaşık 17 senedir market sektöründeyim ha burdaki arkadaşların yazdığı gibi bi durumum yok şu anın asgari ücretine oranla iyi bi maaşım var mesaimi kendim belirliyorum ama girebiliyosan migros carrefour falan ulusal marketlere gir ha olmadı yerel marketlere bak ama bu bim a101 şok falan biraz sıkıntılı yerler çok zor durumdaysanda gir çalış bi süre ortama bi bak nasıl ona göre karar ver

azalea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,175
1,797
113
30+30+30 dediklerine bakmayın bende çalıştım a-101 şok ikisi de aynı molan maximum günlük toplam yarım saati geçmez onda da nerdesin sevkiyat geliyo bölge sorumlusu geliyo müşteri geldi kasa boşlarla geçer yediğini bile anlamazsın kim 1.5 saat mola yapıyorum diyosa en büyük yalancının önde gidenidir bunun yüzünden bütün amelelerle kötü oldum kaç kere
evet doğru bu arada 1.5 saat yaptırmıyorlar ben 1 saat yapıyorum ama bi sabah bi öğleden sonra 30+30

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,521
1,070
113
Arkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
Malum şirketlerden uzak dur. Allah belalarını versin dicektim de, sıradan insanlar dışında bir yere bela falan verdiği yok...

Ama boşta gezmekten iyidir tabi.. İnternetten başvurma bunlara mağazadan direk...

sysedatt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,381
562
113
Gir bi fabrika sendikalı çalış 48 alıyorum bu yıl yeni sözleşme olacak 52-55 olur üstüne banka promosyon

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Asgari ücretin belki birkaç bin tl üstünde verirler. Sebebi çok basit. Nasıl olsa bu paralara kölelik yapacak çok insan var. Ülkede kayıtlı çalışan nüfusun % 70 kadarı zaten asgari ücret veya ondan hallice bir maaşa kölelik yapıp sürekli şükrediyor. Ayrıca mülteciler de maaşları sürekli düşürüyor. İşverenlere kalsa daha çok mülteci isterler

Son düzenleme:

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
Aga bi iş bul artık kendine gözünü seveyim

mstfoztrk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,916
1,623
113
Metro marketde çalışıyorum 4 yıldır iyiki girmişim diyorum.

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,477
6,597
113
dost 6-7 ay once sehir yüzünden bıraktım ama keske de bırakmasaydım. suan çalıştıgım yerde 25 alıyorum mesaı yaparsam götüm ayrılıyor 32 yi zor görüyor. orda mesai derdi yok 8 saat calıs aylık 35 k nı bil. nsallah olur temiz iş yazın soguk kısın sıcak mis gibi ortam daha ne

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
evet doğru bu arada 1.5 saat yaptırmıyorlar ben 1 saat yapıyorum ama bi sabah bi öğleden sonra 30+30
Yaptırmıyorlar dediğin, sen markette müdür değil misin söylediğine göre, sen yaptırmıyorsun demek ki senden başka kim yaptırmayacak :)

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,779
113
Ben şokta çalıştım her işi yapion mk ,

Suanki halin perişanlıkmış zaten ekstra birsey yapmana gerek yok , migrosa git kasa yanlarında müşterilerin poşetlerini doldur , 3 ,5 saatte toplarsın

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,872
671
113
gir çalış akşam gelen curoyu tek maça bas veya sweet oyna ertesi günde patronun şoka girsin

Mesttt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
354
99
43
Arkadaş sarı ilanlarada bak gazeteden