Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şok Market Hakkında

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,812
4,837
113
Arkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
Dost sende hergun bir işe giriyon artık oraya girmek bile zor bir tanıdığın olmadıkça ben mağaza görevlisiydim 2017 ve 2019 yıllarında girersen çok iyi kurumsal ve her türlü hakkın var ama almazlar günlük 8 saat vardiyeli sistem haftalık 192 saat calisiyon haftalık 1 gün izin var haftalık 1 günde full çalışma var gelen mali reyonlara diziyon ve kasaya bakiyon

oguzhanc

thewest
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
202
86
28
Yorulmak istemiyorsanız özel güvenlik olun 10k veriyorsun sınavı geçiyorsun o kadar sonra 30k maaşla işe başla yat bişey yaptığım yok akşama kadar oturuyoruz. Şok felan hayatta uğuraşılmaz.

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,915
5,999
113
lo
Başka market mi bulamadin. Git migrosa Kasiyer olarak basvur. Ben 25 yıldır market sektorundeyim. Çok mecbur değilsen asla 3 harflileri tavsiye etmem. Migrosa girme sansin varsa oraya gir. Şok ta 3-4 kişiyle mağaza yönetmek kolay değil. Sirkülasyon çok olur. İş yükü ağır.
lokasyondan lokasyona değişir bende deneyimledim zamanında çoğunu mesela bana en kolayı bim geldi çünkü mesela 1-2günlük sakala vs sıkıntı yapmıyorlsrdı ama a101 ve migros her sabah jiletle kazıttırypdu suratı zira iş yükü mesela bimde kasada oturmak serbestti a101 migros oturtmuyordu yasaktı

azalea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,175
1,797
113
Net 30.000 artı her ayın 15 inde 1000 lira prim 2000 lira win para
böyle bir şey yok kim söylediyse yalan söylemiş kral sana win para 3 ay da bir yatar o da çok cüzi bir miktar primler mağazaya verilen bütçeye göre ay sonunda hesaplanır ayın 15 inde hesabına yatar net maaş satış temsilcisinin 29.780 müdürler 34-35 prim yaparlarsa 3-4 bin ekstra alır o kadar boş işe aslında mecburiyetten duruyorum

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,241
569
113
Onu bunu s. Et tam şoför olacak adamsın şoförlük işi araştır ehliyet src varsa

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Aslında ayrı bı tek sayfa iş arayanlar diye başlıkta açılabilir ha birbirne faydası olabilir insanların gerçekten çalışmayı düşünenler için🙂

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,977
11,322
113
böyle bir şey yok kim söylediyse yalan söylemiş kral sana win para 3 ay da bir yatar o da çok cüzi bir miktar primler mağazaya verilen bütçeye göre ay sonunda hesaplanır ayın 15 inde hesabına yatar net maaş satış temsilcisinin 29.780 müdürler 34-35 prim yaparlarsa 3-4 bin ekstra alır o kadar boş işe aslında mecburiyetten duruyorum
Ben Masterim knk ve mağazam 120k ciro çekiyor her mağaza bir değil zaten sabit maaşım 30k

ZamparanınOlumu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,184
1,365
113
lo

lokasyondan lokasyona değişir bende deneyimledim zamanında çoğunu mesela bana en kolayı bim geldi çünkü mesela 1-2günlük sakala vs sıkıntı yapmıyorlsrdı ama a101 ve migros her sabah jiletle kazıttırypdu suratı zira iş yükü mesela bimde kasada oturmak serbestti a101 migros oturtmuyordu yasaktı
Olabilir ama en iyisi içlerinde Migros yinede. Ulusal mağaza olduğu için şartları digerlerine göre daha daha iyi. Valla bizim burda kasada telefon, topsakalla çalışan Kasiyer çok gördüm. Bide ben yıllardır bu sektörde olduğum için çoğu marketin şartlarıni çok iyi biliyorum. Aslında piyasada yapılacak en son ve en pis islerden biridir marketçilik. Ama işte ben de bu kere bulastim ve 25 yılı devirdim bu sektörde.

azalea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,175
1,797
113
Hocam net maaş ne alırım şayet ararlarsa girersem sadece 30 bin maasmi hocam yemek kartı falan varmı birde çalışma saatleri nasıl hocam
çalışma saatleri sezonluk mağazalar 08:45 açılış 22:00 kapanış normal mağaza 09:00 açılış 21:00 kapanış 29.800 net maaş / yol-yemek ücreti yok (yemek ücreti maaşın içinde diyorlar yani ortalama yemeği çıkarsan asgari ücrete çalışıyorsun gibi birşey) çalıştığın mağazan iyi ciro yaparsa ortalama 2-3 bin arası ayın 15inde prim yatar tabi bi o kadar da yorulursun her hafta en az 2-3 kez mağazana mal gelir donuk ürün, tavuk ve dondurma sevkiyatlarını saymıyorum bile onları açmak reyonlara vurmak yorucu oluyor gerisi temizlik etiket ve kasaya bakmakla geçer.
ayrıca toplam 1,5 saat molan var 30+30+30 yapabilirsin haftada 1 gün tam çalışman gerekiyor sabah açıp akşam kapatıcaksın hafta sonu izin yok genelde hafta içi sevkiyat olmayan günlere izin yazılır

atabay123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
693
385
63
çalışma saatleri sezonluk mağazalar 08:45 açılış 22:00 kapanış normal mağaza 09:00 açılış 21:00 kapanış 29.800 net maaş / yol-yemek ücreti yok (yemek ücreti maaşın içinde diyorlar yani ortalama yemeği çıkarsan asgari ücrete çalışıyorsun gibi birşey) çalıştığın mağazan iyi ciro yaparsa ortalama 2-3 bin arası ayın 15inde prim yatar tabi bi o kadar da yorulursun her hafta en az 2-3 kez mağazana mal gelir donuk ürün, tavuk ve dondurma sevkiyatlarını saymıyorum bile onları açmak reyonlara vurmak yorucu oluyor gerisi temizlik etiket ve kasaya bakmakla geçer.
ayrıca toplam 1,5 saat molan var 30+30+30 yapabilirsin haftada 1 gün tam çalışman gerekiyor sabah açıp akşam kapatıcaksın hafta sonu izin yok genelde hafta içi sevkiyat olmayan günlere izin yazılır
30+30+30 dediklerine bakmayın bende çalıştım a-101 şok ikisi de aynı molan maximum günlük toplam yarım saati geçmez onda da nerdesin sevkiyat geliyo bölge sorumlusu geliyo müşteri geldi kasa boşlarla geçer yediğini bile anlamazsın kim 1.5 saat mola yapıyorum diyosa en büyük yalancının önde gidenidir bunun yüzünden bütün amelelerle kötü oldum kaç kere