- 2,270
- 1,451
- 113
İyeh degil degil iiiyyyeeeaaahhhDedim işte
İyeh degil degil iiiyyyeeeaaahhhDedim işte
iiiyyyeeeaaahhhİyeh degil degil iiiyyyeeeaaahhh
Kankimsin testoiiiyyyeeeaaahhh
Dost sende hergun bir işe giriyon artık oraya girmek bile zor bir tanıdığın olmadıkça ben mağaza görevlisiydim 2017 ve 2019 yıllarında girersen çok iyi kurumsal ve her türlü hakkın var ama almazlar günlük 8 saat vardiyeli sistem haftalık 192 saat calisiyon haftalık 1 gün izin var haftalık 1 günde full çalışma var gelen mali reyonlara diziyon ve kasaya bakiyonArkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
lokasyondan lokasyona değişir bende deneyimledim zamanında çoğunu mesela bana en kolayı bim geldi çünkü mesela 1-2günlük sakala vs sıkıntı yapmıyorlsrdı ama a101 ve migros her sabah jiletle kazıttırypdu suratı zira iş yükü mesela bimde kasada oturmak serbestti a101 migros oturtmuyordu yasaktıBaşka market mi bulamadin. Git migrosa Kasiyer olarak basvur. Ben 25 yıldır market sektorundeyim. Çok mecbur değilsen asla 3 harflileri tavsiye etmem. Migrosa girme sansin varsa oraya gir. Şok ta 3-4 kişiyle mağaza yönetmek kolay değil. Sirkülasyon çok olur. İş yükü ağır.
1000lira primle bekle beni dedeNet 30.000 artı her ayın 15 inde 1000 lira prim 2000 lira win para
ben müdürüm istediğin soruyu sorabilirsin özeldenArkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
böyle bir şey yok kim söylediyse yalan söylemiş kral sana win para 3 ay da bir yatar o da çok cüzi bir miktar primler mağazaya verilen bütçeye göre ay sonunda hesaplanır ayın 15 inde hesabına yatar net maaş satış temsilcisinin 29.780 müdürler 34-35 prim yaparlarsa 3-4 bin ekstra alır o kadar boş işe aslında mecburiyetten duruyorumNet 30.000 artı her ayın 15 inde 1000 lira prim 2000 lira win para
Ben Masterim knk ve mağazam 120k ciro çekiyor her mağaza bir değil zaten sabit maaşım 30kböyle bir şey yok kim söylediyse yalan söylemiş kral sana win para 3 ay da bir yatar o da çok cüzi bir miktar primler mağazaya verilen bütçeye göre ay sonunda hesaplanır ayın 15 inde hesabına yatar net maaş satış temsilcisinin 29.780 müdürler 34-35 prim yaparlarsa 3-4 bin ekstra alır o kadar boş işe aslında mecburiyetten duruyorum
Olabilir ama en iyisi içlerinde Migros yinede. Ulusal mağaza olduğu için şartları digerlerine göre daha daha iyi. Valla bizim burda kasada telefon, topsakalla çalışan Kasiyer çok gördüm. Bide ben yıllardır bu sektörde olduğum için çoğu marketin şartlarıni çok iyi biliyorum. Aslında piyasada yapılacak en son ve en pis islerden biridir marketçilik. Ama işte ben de bu kere bulastim ve 25 yılı devirdim bu sektörde.lo
lokasyondan lokasyona değişir bende deneyimledim zamanında çoğunu mesela bana en kolayı bim geldi çünkü mesela 1-2günlük sakala vs sıkıntı yapmıyorlsrdı ama a101 ve migros her sabah jiletle kazıttırypdu suratı zira iş yükü mesela bimde kasada oturmak serbestti a101 migros oturtmuyordu yasaktı
kolay gelsin bol cirolar benim mağazamda sezonluk bölgede yazın canlı kışın ölüBen Masterim knk ve mağazam 120k ciro çekiyor her mağaza bir değil zaten sabit maaşım 30k
Aynı benim de öyle Antalya Konyaaltı 😁kolay gelsin bol cirolar benim mağazamda sezonluk bölgede yazın canlı kışın ölü
Sakarya karasuda benim ki deAynı benim de öyle Antalya Konyaaltı 😁
Hocam net maaş ne alırım şayet ararlarsa girersem sadece 30 bin maasmi hocam yemek kartı falan varmı birde çalışma saatleri nasıl hocamben müdürüm istediğin soruyu sorabilirsin özelden
hocam parantezine alirsak cümleyi ne kadar calisir ne kadar kazaniriz diyorHocam net maaş ne alırım şayet ararlarsa girersem sadece 30 bin maasmi hocam yemek kartı falan varmı birde çalışma saatleri nasıl hocam
çalışma saatleri sezonluk mağazalar 08:45 açılış 22:00 kapanış normal mağaza 09:00 açılış 21:00 kapanış 29.800 net maaş / yol-yemek ücreti yok (yemek ücreti maaşın içinde diyorlar yani ortalama yemeği çıkarsan asgari ücrete çalışıyorsun gibi birşey) çalıştığın mağazan iyi ciro yaparsa ortalama 2-3 bin arası ayın 15inde prim yatar tabi bi o kadar da yorulursun her hafta en az 2-3 kez mağazana mal gelir donuk ürün, tavuk ve dondurma sevkiyatlarını saymıyorum bile onları açmak reyonlara vurmak yorucu oluyor gerisi temizlik etiket ve kasaya bakmakla geçer.Hocam net maaş ne alırım şayet ararlarsa girersem sadece 30 bin maasmi hocam yemek kartı falan varmı birde çalışma saatleri nasıl hocam
30+30+30 dediklerine bakmayın bende çalıştım a-101 şok ikisi de aynı molan maximum günlük toplam yarım saati geçmez onda da nerdesin sevkiyat geliyo bölge sorumlusu geliyo müşteri geldi kasa boşlarla geçer yediğini bile anlamazsın kim 1.5 saat mola yapıyorum diyosa en büyük yalancının önde gidenidir bunun yüzünden bütün amelelerle kötü oldum kaç kereçalışma saatleri sezonluk mağazalar 08:45 açılış 22:00 kapanış normal mağaza 09:00 açılış 21:00 kapanış 29.800 net maaş / yol-yemek ücreti yok (yemek ücreti maaşın içinde diyorlar yani ortalama yemeği çıkarsan asgari ücrete çalışıyorsun gibi birşey) çalıştığın mağazan iyi ciro yaparsa ortalama 2-3 bin arası ayın 15inde prim yatar tabi bi o kadar da yorulursun her hafta en az 2-3 kez mağazana mal gelir donuk ürün, tavuk ve dondurma sevkiyatlarını saymıyorum bile onları açmak reyonlara vurmak yorucu oluyor gerisi temizlik etiket ve kasaya bakmakla geçer.
ayrıca toplam 1,5 saat molan var 30+30+30 yapabilirsin haftada 1 gün tam çalışman gerekiyor sabah açıp akşam kapatıcaksın hafta sonu izin yok genelde hafta içi sevkiyat olmayan günlere izin yazılır