- 2,196
- 2,728
- 113
Bu adama konu açma yasaklansın arkadaş
Niye bro neyaptmki fikir aliyorumBu adama konu açma yasaklansın arkadaş
En ıyısı git hal de calısArkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
hocam sen daha geçen ülkerde iş başı yapacam diyodun şimdi şok diyonArkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
Bro hal kolay değil diyolar hale babayigit adam alırlar ben bi tane kasa kaldirsam belim tutulurEn ıyısı git hal de calıs
dünyanın en dandik sektörü bu daha önce çalıştım lanet ettim 3 ayda bıraktımArkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
Hocam ülkede gittim de kadro doluymuş ama seni ilk siraya yazdım dedi insan kaynaklarıhocam sen daha geçen ülkerde iş başı yapacam diyodun şimdi şok diyon![]()
Kardeş Allah aşkına sen bir işe girme forum üyeleri aralarında para toplarız her ay 35-40 bin rl senin içinArkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
Yarım saat öncede doğalgaz açma kapama işine basliyorduhocam sen daha geçen ülkerde iş başı yapacam diyodun şimdi şok diyon![]()
Sen ıyısı git Bi tane kuyumcu patlat kurtul. Baska Bi iş yapmıycan anlasılan o kiBro hal kolay değil diyolar hale babayigit adam alırlar ben bi tane kasa kaldirsam belim tutulur
Git simit sat Ankara gibi bi yerde iş yaparsınBro hal kolay değil diyolar hale babayigit adam alırlar ben bi tane kasa kaldirsam belim tutulur
Brom sadece fikir alıyordumYarım saat öncede doğalgaz açma kapama işine basliyordu
kardo markete hiç bulaşma başka iş imkanı varsa. anandan emdiğin süt burnundan gelirArkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
eeetanıdık manıdık dedin oldu dedinHocam ülkede gittim de kadro doluymuş ama seni ilk siraya yazdım dedi insan kaynakları
Brom ben no bok yiycem ya 😮💨 çalışmam lazmeeetanıdık manıdık dedin oldu dedinneyse şok market'de çalışma bu arada. bi kere az çalışan çok iş var hele yeni girdiğinde tüm amele işlerini sana kitliyorlar kasiyer diye girdiğini zannediyorsun ama sadece müşteri geldiğinde kasaya bakıyorsun onun dışında sevkiyat vs geldiğinde sen indiriyorsun reyona sen götürüyorsun reyona sen döşüyorsun. depoyu sen düzenliyorsun. 4-5 çalışan 2 vardiya dönüldüğü için haftada en az 2 gün full günün oluyor sabah gidip akşam çıkıyorsun acil bi işin çıktığında izin almak için bi sürü trip yiyorsun. orada bir de 4 çalışan varsa birisi kıdemli direkt mağaza sorumlusu oluyor yanındaki de yardımcısı oluyor. kısaca boktan iş. a 101de de aynı hemen hemen. son kullanma tarihi geçen ürünleri kasadan geçip çöpe atıyorlar kasa açıklarını da paylaştırıyorlar. bim'de de aynı durum var orası bi tık daha iyi en azından haftalık süreni doldurman yetiyo vs vs. kısaca uzak dur
![]()
28 veriyorArkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
Sen her işten korkuyorsun İşten korkma dostumBrom ben no bok yiycem ya 😮💨 çalışmam lazm