Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şok Market Hakkında

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
Arkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
Kardeş Allah aşkına sen bir işe girme forum üyeleri aralarında para toplarız her ay 35-40 bin rl senin için

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,345
6,625
113
Dün alinan kararla Ülkere girecek olan bu kardeş bugün öğle saatlerinde aniden bir değişim göstererek doğalgaz açma kapama işine tam girdim derken direkten dönüp şok markete gözünü dikti.. yarın akşam saatlerine kadar tahmini 5 sektöre daha geçiş yapacağı kararlaştırıldı.
Yanlış anlamada senin kafan harbiden boş değil

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,278
2,055
113
Arkadaşlar şok market reyon görevlisi maaşları nekadar calisan bilen varmı 30 binlira diyorlar şokta çalışan varmı akşam CV biraktim şoka
kardo markete hiç bulaşma başka iş imkanı varsa. anandan emdiğin süt burnundan gelir

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
Hocam ülkede gittim de kadro doluymuş ama seni ilk siraya yazdım dedi insan kaynakları
eeetanıdık manıdık dedin oldu dedin :D neyse şok market'de çalışma bu arada. bi kere az çalışan çok iş var hele yeni girdiğinde tüm amele işlerini sana kitliyorlar kasiyer diye girdiğini zannediyorsun ama sadece müşteri geldiğinde kasaya bakıyorsun onun dışında sevkiyat vs geldiğinde sen indiriyorsun reyona sen götürüyorsun reyona sen döşüyorsun. depoyu sen düzenliyorsun. 4-5 çalışan 2 vardiya dönüldüğü için haftada en az 2 gün full günün oluyor sabah gidip akşam çıkıyorsun acil bi işin çıktığında izin almak için bi sürü trip yiyorsun. orada bir de 4 çalışan varsa birisi kıdemli direkt mağaza sorumlusu oluyor yanındaki de yardımcısı oluyor. kısaca boktan iş. a 101de de aynı hemen hemen. son kullanma tarihi geçen ürünleri kasadan geçip çöpe atıyorlar kasa açıklarını da paylaştırıyorlar. bim'de de aynı durum var orası bi tık daha iyi en azından haftalık süreni doldurman yetiyo vs vs. kısaca uzak dur :D

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,037
1,769
113
eeetanıdık manıdık dedin oldu dedin :D neyse şok market'de çalışma bu arada. bi kere az çalışan çok iş var hele yeni girdiğinde tüm amele işlerini sana kitliyorlar kasiyer diye girdiğini zannediyorsun ama sadece müşteri geldiğinde kasaya bakıyorsun onun dışında sevkiyat vs geldiğinde sen indiriyorsun reyona sen götürüyorsun reyona sen döşüyorsun. depoyu sen düzenliyorsun. 4-5 çalışan 2 vardiya dönüldüğü için haftada en az 2 gün full günün oluyor sabah gidip akşam çıkıyorsun acil bi işin çıktığında izin almak için bi sürü trip yiyorsun. orada bir de 4 çalışan varsa birisi kıdemli direkt mağaza sorumlusu oluyor yanındaki de yardımcısı oluyor. kısaca boktan iş. a 101de de aynı hemen hemen. son kullanma tarihi geçen ürünleri kasadan geçip çöpe atıyorlar kasa açıklarını da paylaştırıyorlar. bim'de de aynı durum var orası bi tık daha iyi en azından haftalık süreni doldurman yetiyo vs vs. kısaca uzak dur :D
Brom ben no bok yiycem ya 😮‍💨 çalışmam lazm