- 15,163
- 13,021
- 113
kanka profiline göre 30 yaşındasın bu soruyu düşünmek için sence de geç kalmamış mısınBrom ben no bok yiycem ya 😮💨 çalışmam lazm
kanka profiline göre 30 yaşındasın bu soruyu düşünmek için sence de geç kalmamış mısınBrom ben no bok yiycem ya 😮💨 çalışmam lazm
Makara yaptım güzel kardeşim takılma bende işsizim şuanda zor olaylarrrBro ben shelldede biara calismistim kasiyerdim elimden ne paralar geçti çok sukur 1 lirada gozum olmadı hakkım olmayan
31 yaşındayım broda bugüne kadar hastalığım yüzünden biyerde dikiş tutturamadm suandada hasta olsamda mecbur bi işe girmem lazm hocam icramda var 18 binlira kiramkanka profiline göre 30 yaşındasın bu soruyu düşünmek için sence de geç kalmamış mısın![]()
Kardeş yanlış anlama engelli raporun varsa e-kpss çalış biraz çalışma ile atanirsin devlete31 yaşındayım broda bugüne kadar hastalığım yüzünden biyerde dikiş tutturamadm suandada hasta olsamda mecbur bi işe girmem lazm hocam icramda var 18 binlira kiram
allah kolaylık versin kardeş umarım gönlüne göre bi iş denk gelir yaşadığın yerde turkcell süperonline altyapısı var ise onun ihalesini elinde tutan yere başvuru yap kolayca alıyorlar ekipler halinde araçla dolaşıyosun kapı kapı dolaşıyorsun ama rahat iş maaş + prim usulü zaten altyapı her yerde yok belli datalar oluyor elinde ona göre taahütü biten bitmeye yakın yada değiştirmek isteyenlere gidiyosun.31 yaşındayım broda bugüne kadar hastalığım yüzünden biyerde dikiş tutturamadm suandada hasta olsamda mecbur bi işe girmem lazm hocam icramda var 18 binlira kiram
İlk açtığın konu üzerinden devam edemezmiydinNiye bro neyaptmki fikir aliyorum
Niyeki brom cokmu zorfuBimde çalıştım 8 ay kadar. 4 yıl önce ama illallah ettim daha hiç bir markette çalışmam lanet gelsin
Net maaşın nekadar hocam şoktaŞokta çalışıyorum hayatımda gördüğüm en kolay ve en zevkli iş
Net 30.000 artı her ayın 15 inde 1000 lira prim 2000 lira win paraNet maaşın nekadar hocam şokta
7/24 forumdasın aw sallama 🤣Şokta çalışıyorum hayatımda gördüğüm en kolay ve en zevkli iş
Kaç saat günde calisiyosun hocamNet 30.000 artı her ayın 15 inde 1000 lira prim 2000 lira win para
Yeni skill yüklenmiş sana ferdiden dilberay sonrada iyeh mi7/24 forumdasın aw sallama 🤣
9 saat 1 saat mola haftada bir gün full çekiyon sabah 8 akşam kapanışKaç saat günde calisiyosun hocam
İyeh degilYeni skill yüklenmiş sana ferdiden dilberay sonrada iyeh mi
Dedim işteİyeh degil
İiiyyyeeeaaahhh
De bakim