Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şok Market Hakkında

Ahmetss01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,090
404
83
madem düzgün bir yere gelebilme durununuz yok niye bir meslek öğrenmediniz mesleğin olsa sen iş aramazsın iş seni arar ben 10 yıldır mobilyacıyım günlük 3k sigorta yemek ev hepsi karşılanıyor gidip 25 30k ile markette 12 saat ebenizi hoplattırıyorsunuz

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
31 yaşındayım broda bugüne kadar hastalığım yüzünden biyerde dikiş tutturamadm suandada hasta olsamda mecbur bi işe girmem lazm hocam icramda var 18 binlira kiram
Kardeş yanlış anlama engelli raporun varsa e-kpss çalış biraz çalışma ile atanirsin devlete

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,163
13,021
113
31 yaşındayım broda bugüne kadar hastalığım yüzünden biyerde dikiş tutturamadm suandada hasta olsamda mecbur bi işe girmem lazm hocam icramda var 18 binlira kiram
allah kolaylık versin kardeş umarım gönlüne göre bi iş denk gelir yaşadığın yerde turkcell süperonline altyapısı var ise onun ihalesini elinde tutan yere başvuru yap kolayca alıyorlar ekipler halinde araçla dolaşıyosun kapı kapı dolaşıyorsun ama rahat iş maaş + prim usulü zaten altyapı her yerde yok belli datalar oluyor elinde ona göre taahütü biten bitmeye yakın yada değiştirmek isteyenlere gidiyosun.

Foncha

iiiyyyeeeaaahhh
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,451
113
Adam hergün biyerde iş başı yapıyor helal olsun
İiiyyyeeeaaahhh

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Bimde çalıştım 8 ay kadar. 4 yıl önce ama illallah ettim daha hiç bir markette çalışmam lanet gelsin

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,978
11,324
113
Sağı solu temizliyom milletle dasak geçiyom etiket falan basıyorum pek bi zorluğu yok ama sosyal hayatın sıfır