Yaw kuran carpsin 1, tane cevap vermedi 2, saattirİnstagramdan yazın beyler. Dönüş yapıp hemen hallediyorlar
2 saat oldu gelen yokBana onay maili gelmiyoe 15 dkka oldu ne zman geldi size
Emin(E) miktar neydi kralGeldi ödeme 13:18 de verildi talep
bu instadan bize niye donmuyo bu kahpeHiç beklemiyordum valla ödemesini. İnstagramdan yazdım hemen dönüş yapıp hallettiler. 8.3 K temiz..
Valla ben kibar dille konuştum 3-4 dk da bir geri dönüş yaptı. Önce max 5 k çekebilirsiniz dedi sonra baktım gönderdiler hemenYaw kuran carpsin 1, tane cevap vermedi 2, saattir
1200 tlYolda geçen her hangi birinden istesen verir ne çile çektin beee 100 lira için 😂😂
kral dm bakValla ben kibar dille konuştum 3-4 dk da bir geri dönüş yaptı. Önce max 5 k çekebilirsiniz dedi sonra baktım gönderdiler hemen
TebriklerHiç beklemiyordum valla ödemesini. İnstagramdan yazdım hemen dönüş yapıp hallettiler. 8.3 K temiz..
Bir umuttur yaşamakSülo boyun devrilsin hemi, umutlar bitti diyorsun ama takipten de vazgecmiyorsun
Çevrim aynı oyunda mi reisHiç beklemiyordum valla ödemesini. İnstagramdan yazdım hemen dönüş yapıp hallettiler. 8.3 K temiz..
Max çekim 5 k 8.7 k site sahibi kuzenin heralde torpil yapmış he bende 30’ çektim saolsun ödedilerHiç beklemiyordum valla ödemesini. İnstagramdan yazdım hemen dönüş yapıp hallettiler. 8.3 K temiz..