- 28,054
- 27,275
- 113
Gozun aydin1500 yollamışlar sağolsunlar geldi çekşm 7 saat
Gozun aydin1500 yollamışlar sağolsunlar geldi çekşm 7 saat
Benim kontrol ediyor suan bakalimArada kontrol edin gelecektir diyor üye olalı 3 saat oldu neredeyse alan aldı bize başı kalacak herhalde yapacak bisey yok
Ben 500 mesaj yazdım hocam işe yaramıyorİnstagramdan sürekli üst üste durmadan yazın hemen işleme alıyorlar
Yok dostum bekle sen ben de öyle yaptım saat 11 de verdim 5 saat sonra 16.00 da iptal edip çevirin dedi çevirdim yine verdim 5 saat oldu hala odeyeceklerFreespin kazancını 1kat çevirmeden direk çekim verdim. Öderlermi. Bilgisi olan yazabilirse sevinirim dostlar.
Bilgi için teşekkürler kardeşimYok dostum bekle sen ben de öyle yaptım saat 11 de verdim 5 saat sonra 16.00 da iptal edip çevirin dedi çevirdim yine verdim 5 saat oldu hala odeyecekler
Mail onay gelirse haber etsene kralBenim kontrol ediyor suan bakalim
Pala boyun devrilsin hemi en sonunda muradına erdinİnstagramdan sürekli üst üste durmadan yazın hemen işleme alıyorlar
Tamam dostum suan destegi darliyorum bakalimMail onay gelirse haber etsene kral
İnstagram ne kankaİnstagramdan sürekli üst üste durmadan yazın hemen işleme alıyorlar
Soyledigine bakMail onay gelirse haber etsene kral
Bana Red vermişti 3 saat sonra yeni çekim verdim çevirip 7 saat oldu bekliyorumFreespin kazancını 1kat çevirmeden direk çekim verdim. Öderlermi. Bilgisi olan yazabilirse sevinirim dostlar.
Kabul ederse açalım başka maille Outlook uzerindenSoyledigine bak
Bizim ödeme bugün olmucak orası kesinleşti dost. Neyse sağlık olsunBana Red vermişti 3 saat sonra yeni çekim verdim çevirip 7 saat oldu bekliyorum
Himmet bonus aktif mi hala? Normalde üye olmayacaktım fakat millet ödeme alınca denemek lazımSoyledigine bak