- 71
- 31
- 18
Devam ediyorda 17.30 dan beri maile onay kodu gelmiyor canlıya zor bela bağlandım kısa aralıklarla kontrol edin gelecektir diyor ayrıca kod da devam ediyor
Ekli dosyalar
-
483.5 KB Görüntüleme: 32
Adam 8.3 k çektim diyor burada Mak çekim 5 bin TL diyor anlamadım gittiDevam ediyorda 17.30 dan beri maile onay kodu gelmiyor canlıya zor bela bağlandım kısa aralıklarla kontrol edin gelecektir diyor ayrıca kod da devam ediyor
Intagram daki kişi gitti galiba 18.den beri cevap vermiyor bana ayrıca mesaj da gönderemiyorum engelledi herhalde anlayamadımİnstagramı nerde bunların ya
Değiştirmişler büyük ihtimal kral ilk zamanlarda limit yoktu sonra 5k ya çekmişler galibaAdam 8.3 k çektim diyor burada Mak çekim 5 bin TL diyor anlamadım gitti
Bu formda her söylenene inanmıcaz demekki kankaAdam 8.3 k çektim diyor burada Mak çekim 5 bin TL diyor anlamadım gitti
evet arkadaş biraz uçmuşBu formda her söylenene inanmıcaz demekki kanka
Arkadaşın canlı destek ile görüştüğü resimde söylüyor 5 k Mak çekim diyeCekim sınırı felan yok ki kim dedi 5k siniri var diye
Destek söylüyorCekim sınırı felan yok ki kim dedi 5k siniri var diye
Sabah yoktu yeni gelmiş olabilirArkadaşın canlı destek ile görüştüğü resimde söylüyor 5 k Mak çekim diye
15k çekim verdim iptal ettilerevet arkadaş biraz uçmuş
Dost freespin kazancını 1kat çevirdin sonramı çekim verdin. Ben kazancı çevirmeden direk çekim verdim ödemem gelirmi gelmezmi ondan merak ettim7 saat olmuştu geldi çekim
Yoğunluktan dolayı 5k ya çektiler buyuk ihtimalle de daha mail onay bile gelmiyor himinaSabah yoktu yeni gelmiş olabilir
bu site para vermez aldım diyenlerin çogu 5 10 kişi başka yok15k çekim verdim iptal ettiler
Banada 2 saattir gelmiyor simdi baglandim destege bakalim ne yapacakYoğunluktan dolayı 5k ya çektiler buyuk ihtimalle de daha mail onay bile gelmiyor himina
Benim 13:40 verdim 7 saat oldu nerdeyseDaha 1 saatimiz var o zaman ohooo
Arada kontrol edin gelecektir diyor üye olalı 3 saat oldu neredeyse alan aldı bize başı kalacak herhalde yapacak bisey yokBanada 2 saattir gelmiyor simdi baglandim destege bakalim ne yapacak