- 3,856
- 1,351
- 113
1 kat çevirdim sonra talep verdim 7 saat sonra geldiDost freespin kazancını 1kat çevirdin sonramı çekim verdin. Ben kazancı çevirmeden direk çekim verdim ödemem gelirmi gelmezmi ondan merak ettim
1 kat çevirdim sonra talep verdim 7 saat sonra geldiDost freespin kazancını 1kat çevirdin sonramı çekim verdin. Ben kazancı çevirmeden direk çekim verdim ödemem gelirmi gelmezmi ondan merak ettim
Kanka ben Outlook la açtım onay kodu hemen geldi sende dene Outlook varsaSoyledigine bak
Benimkide yaklasmistir ozaman 15.00 di hadi hayirlisi😭14.12 de çekim vermiştim şimdi geldi bi hesaba giriyim bakiyim beklemede mi hala diye girdim 2 dakka sonra geldi para
Gmail uzantisina gelmiyor mail ben simdi hotmail uzantisina uye oldum tekrar geldi hemen mail destek sorun olmaz olun uye dedi bilginiz olsunMail kod gelmiyor arkadaş bu nedir Bilgisi olan varmı
Aktif simdi aldim gmail ile uye olma baska mail ile olHimmet bonus aktif mi hala? Normalde üye olmayacaktım fakat millet ödeme alınca denemek lazım
Temsilcilerimiz şu anda hizmet vermemektedir. Bunu yazssa bile bekle duzeliyorBunun canlı desteğine kim nasıl bağlanıyor ya sürekli hizmet dışı diyor
EyvallahAktif simdi aldim gmail ile uye olma baska mail ile ol
Neye dayanarak bu kanıya vardığını iki cümle ile özetle reis bakalım ☺Birde yazmışlar yukarıya sahte sitelere itibar etmeyin diye sitenin kendisi komple sahte lan zaten 😃😃😃 komedi gibiler
?Neye dayanarak bu kanıya vardığını iki cümle ile özetle reis bakalım ☺
Ben denedim gelmediKanka ben Outlook la açtım onay kodu hemen geldi sende dene Outlook varsa
O kadar kişi çekim yaptı ağa bi yerde sonra ödeme yapmazlar bence de ama buraya forumdan yatırım yapacak adam yokBirde yazmışlar yukarıya sahte sitelere itibar etmeyin diye sitenin kendisi komple sahte lan zaten 😃😃😃 komedi gibiler
Ağa bu gözler neler gördü adı sanı duyulmamış saçma sitelere onbinlerce TL yatırım yapıp parasını alamayanlar saniye basi bu forumda şikayet paylaşıyor onlara yatırım yapan Burayada yatırım yaparO kadar kişi çekim yaptı ağa bi yerde sonra ödeme yapmazlar bence de ama buraya forumdan yatırım yapacak adam yok![]()