- 28,054
- 27,275
- 113
Aynisini bende yazdım şimdi puahaCevap vermedi sanırım çok yazan var orayada adam bıktı bıraktı gitti😂
Aynisini bende yazdım şimdi puahaCevap vermedi sanırım çok yazan var orayada adam bıktı bıraktı gitti😂
Sağlık olsun zaten bizim değildi aga çok takılma yani tabiki gelirse mutlu ederBana 1 buçuk saattir cevap vermiyorlar bunlar bugün ödemez artık
GEREKÇEDE YOK MESAJ YOK NEDEN İPTAL ETTNİZ YOK NASIL Bİ SİTE 5 SAAT BEKLETÇEKİMİ İPTAL ETTİLER 5 SAAT SONUNDA
Haklılar aga meclisten dışarı değişik ırkız nasıl darboğaz ettiysek sanki maaşımız gibi😂Aynisini bende yazdım şimdi puaha
500 lira için yalan mi söylüyoruz yani cidden forumda her kafadan insan varBu sitede ödeme gelmez bende çektim şimdi ama sanmıyorum çekim geldi diyenlere şahsen inanasım gelmiyor ekran görüntüsü yok birşey Yok
Her kafadan 😂500 lira için yalan mi söylüyoruz yani cidden forumda her kafadan insan var
Kral bu aktivasyon linki kaç saatte geliyor500 lira için yalan mi söylüyoruz yani cidden forumda her kafadan insan var
Her telden dicektim de ayıp olmasin dedim puahaHer kafadan 😂
Spam kutusuna bak gmaile artık gelmiyor mailden geliyor yada outlook üzerindenKral bu aktivasyon linki kaç saatte geliyor
Yok kankaSpam kutusuna bak gmaile artık gelmiyor mailden geliyor yada outlook üzerinden
Hemen gelmisti bana ben sabah almistim suan durum nedir ne değildir bi fikrim yokKral bu aktivasyon linki kaç saatte geliyor
Başkan yeni bir mail kur outlook olarak kur ve ona üye ol öyle gelirYok kanka
Ödemezse küfür etmeyecenmi5 saati geçti öderse küfür ederim artık midemi bulandırdı
Umrumda değil artıkÖdemezse küfür etmeyecenmi