Bana verilen cevap . Bence konu kilit beyler
Ekli dosyalar
-
523.8 KB Görüntüleme: 115
bonusu nasıl aldınız güncelleme var diyor aimdideBen cripto kullanmıyorum hiç ilk defa cripto yöntemiyle cekim verdim paribu hesabına girip tron yatır diyip çıkan adresi siteye attım doğrudur inşallah
Otomatik sms doğrulama yapınca kayıt olurken hemen ekliyorBonus nerden alınıyor
BTcturk binance yada paribu hesabı olustur. Daha iyi anlaman için paribu uygun.Arkadalar bilgim yok tron hesabı nereden açılıyor
Paribuyla basın niye agrisin sonuçta ordan gondersen paribu hesabına gondereceksin trustler yada diğer cuzdanlardan bankaya cekemiorsunki site de sana ya kripto üzerinden yada cuzdan üzerinden gosderiyor.trusta çekiyorum ben ondan sonra globale çekiyorum. tercih senin artık
Beyler trust wallet indirip para yüklerken önce gizli şifrenizi kopyalayıp e-mail driverina bilgilerinizi yükleyin eğer yapmadan şifreyi görmeden para yüklerseniz erişiminiz kapatılıp tekrar girdiğinizde 12 kelime şifre ister birçok insan bu yüzden yüklediği paralarını geri alamıyor dikkat edin.BTcturk binance yada paribu hesabı olustur. Daha iyi anlaman için paribu uygun.
Paribuyla basın niye agrisin sonuçta ordan gondersen paribu hesabına gondereceksin trustler yada diğer cuzdanlardan bankaya cekemiorsunki site de sana ya kripto üzerinden yada cuzdan üzerinden gosderiyor.
Hep güncelleme oluyor nedense 😄
Arkadaş birşey paylaştım Bonus talep yada canlı destek yazsan insanlwr nerden alindigini sormayacak bulana bağlanana kadar ya Bonus kaldırılıyor ya güncelleme geliyor. Konuyu açmışsın bonusu almışsın ki paylasion bqrinnasil aldiginida yazsaydın.
777₺ Deneme Bonusu
⚪ 777₺ Deneme bonusu ile bakiyenizi 7.000₺'ye ulaştırmanız minimum ve maksimum 1.000₺ çekim sağlayabilirsiniz.
🔵1.000₺ kazancınızı yalnızca TRX coin ile yapabilirsiniz.
🔵Bonus sadece Slot alanında Pragmatic Play sağlayıcısında geçerlidir.
⚪Şartlar ve koşullar, site yönetimi tarafından değiştirilebilir.
🔵Bonusun suistimali durumunda, site yönetimi hesabını askıya alma veya bonusu iptal etme hakkına sahiptir.
⚪Aynı IP, cihaz veya hesap üzerinden birden fazla kullanım tespit edilirse bonus ve kazançlar iptal edilebilir.
Detayları yukarıda yazıyor 7000 yaptım 1000 cekim verdim bekliyorum cripto olduğu için bende tam bilmiyorum
Siteye üyelik açınca direk eklendi kral 777 tl konunun başında herseyi yazmışım bonusla alakalı bi yerden talep etmiyorsun üyelik açınca eklenmesi lazımArkadaş birşey paylaştım Bonus talep yada canlı destek yazsan insanlwr nerden alindigini sormayacak bulana bağlanana kadar ya Bonus kaldırılıyor ya güncelleme geliyor. Konuyu açmışsın bonusu almışsın ki paylasion bqrinnasil aldiginida yazsaydın.
ne demek istediğini pek anlamadım da pek bilgin yok gibi kriptoyla ilgili. Sitelerden direk TR borsasına çekim Y A S A K parası cezası + bloke yersin....BTcturk binance yada paribu hesabı olustur. Daha iyi anlaman için paribu uygun.
Paribuyla basın niye agrisin sonuçta ordan gondersen paribu hesabına gondereceksin trustler yada diğer cuzdanlardan bankaya cekemiorsunki site de sana ya kripto üzerinden yada cuzdan üzerinden gosderiyor.
Deneme bonusu nerden talep ediyoruz
777₺ Deneme Bonusu
⚪ 777₺ Deneme bonusu ile bakiyenizi 7.000₺'ye ulaştırmanız minimum ve maksimum 1.000₺ çekim sağlayabilirsiniz.
🔵1.000₺ kazancınızı yalnızca TRX coin ile yapabilirsiniz.
🔵Bonus sadece Slot alanında Pragmatic Play sağlayıcısında geçerlidir.
⚪Şartlar ve koşullar, site yönetimi tarafından değiştirilebilir.
🔵Bonusun suistimali durumunda, site yönetimi hesabını askıya alma veya bonusu iptal etme hakkına sahiptir.
⚪Aynı IP, cihaz veya hesap üzerinden birden fazla kullanım tespit edilirse bonus ve kazançlar iptal edilebilir.
Detayları yukarıda yazıyor 7000 yaptım 1000 cekim verdim bekliyorum cripto olduğu için bende tam bilmiyorum
Talep etmiyorsun kral üye olunca otomatik ekleniyor 777 ama site naneyi yedi herhalde güncelleme var diyorlarmışDeneme bonusu nerden talep ediyoruz