http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotbaba 777 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paroxx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
125
93
28
Canlı teknik aksaklık var 60 dakika sonra gelin diyor

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,952
2,639
113
canlı destek mi ekliyor bonusu?

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,358
1,538
113
bu alt yapının hangisi sağlam ki bu sağlam olsun :D 1000 de 1 kişiye öder geçeler

gece1524

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
100
26
28
Arkadalar bilgim yok tron hesabı nereden açılıyor
BTcturk binance yada paribu hesabı olustur. Daha iyi anlaman için paribu uygun.
trusta çekiyorum ben ondan sonra globale çekiyorum. tercih senin artık
Paribuyla basın niye agrisin sonuçta ordan gondersen paribu hesabına gondereceksin trustler yada diğer cuzdanlardan bankaya cekemiorsunki site de sana ya kripto üzerinden yada cuzdan üzerinden gosderiyor.

gece1524

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
100
26
28

Paribuyla basın niye agrisin sonuçta ordan gondersen paribu hesabına gondereceksin trustler yada diğer cuzdanlardan bankaya cekemiorsunki site de sana ya kripto üzerinden yada cuzdan üzerinden gosderiyor.
Beyler trust wallet indirip para yüklerken önce gizli şifrenizi kopyalayıp e-mail driverina bilgilerinizi yükleyin eğer yapmadan şifreyi görmeden para yüklerseniz erişiminiz kapatılıp tekrar girdiğinizde 12 kelime şifre ister birçok insan bu yüzden yüklediği paralarını geri alamıyor dikkat edin.

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,738
3,117
113
Ulan 22 bin yaptık kendi param olsa olmaz 1000 cekim iptal oluyor cekim gelmiyor 1000 tl

gece1524

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
100
26
28

777₺ Deneme Bonusu

⚪ 777₺ Deneme bonusu ile bakiyenizi 7.000₺'ye ulaştırmanız minimum ve maksimum 1.000₺ çekim sağlayabilirsiniz.

🔵1.000₺ kazancınızı yalnızca TRX coin ile yapabilirsiniz.

🔵Bonus sadece Slot alanında Pragmatic Play sağlayıcısında geçerlidir.

⚪Şartlar ve koşullar, site yönetimi tarafından değiştirilebilir.

🔵Bonusun suistimali durumunda, site yönetimi hesabını askıya alma veya bonusu iptal etme hakkına sahiptir.

⚪Aynı IP, cihaz veya hesap üzerinden birden fazla kullanım tespit edilirse bonus ve kazançlar iptal edilebilir.

Detayları yukarıda yazıyor 7000 yaptım 1000 cekim verdim bekliyorum cripto olduğu için bende tam bilmiyorum
Arkadaş birşey paylaştım Bonus talep yada canlı destek yazsan insanlwr nerden alindigini sormayacak bulana bağlanana kadar ya Bonus kaldırılıyor ya güncelleme geliyor. Konuyu açmışsın bonusu almışsın ki paylasion bqrinnasil aldiginida yazsaydın.

XpoSeD_0591

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
128
43
Arkadaş birşey paylaştım Bonus talep yada canlı destek yazsan insanlwr nerden alindigini sormayacak bulana bağlanana kadar ya Bonus kaldırılıyor ya güncelleme geliyor. Konuyu açmışsın bonusu almışsın ki paylasion bqrinnasil aldiginida yazsaydın.
Siteye üyelik açınca direk eklendi kral 777 tl konunun başında herseyi yazmışım bonusla alakalı bi yerden talep etmiyorsun üyelik açınca eklenmesi lazım

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,358
1,538
113

ne demek istediğini pek anlamadım da pek bilgin yok gibi kriptoyla ilgili. Sitelerden direk TR borsasına çekim Y A S A K parası cezası + bloke yersin....

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,254
1,006
113

777₺ Deneme Bonusu

⚪ 777₺ Deneme bonusu ile bakiyenizi 7.000₺'ye ulaştırmanız minimum ve maksimum 1.000₺ çekim sağlayabilirsiniz.

🔵1.000₺ kazancınızı yalnızca TRX coin ile yapabilirsiniz.

🔵Bonus sadece Slot alanında Pragmatic Play sağlayıcısında geçerlidir.

⚪Şartlar ve koşullar, site yönetimi tarafından değiştirilebilir.

🔵Bonusun suistimali durumunda, site yönetimi hesabını askıya alma veya bonusu iptal etme hakkına sahiptir.

⚪Aynı IP, cihaz veya hesap üzerinden birden fazla kullanım tespit edilirse bonus ve kazançlar iptal edilebilir.

Detayları yukarıda yazıyor 7000 yaptım 1000 cekim verdim bekliyorum cripto olduğu için bende tam bilmiyorum
Deneme bonusu nerden talep ediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...