- 1,308
- 859
- 113
Hangi borsa cekebilirzne demek istediğini pek anlamadım da pek bilgin yok gibi kriptoyla ilgili. Sitelerden direk TR borsasına çekim Y A S A K parası cezası + bloke yersin....
Hangi borsa cekebilirzne demek istediğini pek anlamadım da pek bilgin yok gibi kriptoyla ilgili. Sitelerden direk TR borsasına çekim Y A S A K parası cezası + bloke yersin....
en kötü ihtimal global bir borsaya çekeceksin ilk önce. normalde ilk önce trust çekmen daha iyiHangi borsa cekebilirz
Yok bonusÜye olcam ona göre bilgi verin dostlat
Offf beYok bonus
La ben bonusu alamadım nasıl alacağız
777₺ Deneme Bonusu
⚪ 777₺ Deneme bonusu ile bakiyenizi 7.000₺'ye ulaştırmanız minimum ve maksimum 1.000₺ çekim sağlayabilirsiniz.
🔵1.000₺ kazancınızı yalnızca TRX coin ile yapabilirsiniz.
🔵Bonus sadece Slot alanında Pragmatic Play sağlayıcısında geçerlidir.
⚪Şartlar ve koşullar, site yönetimi tarafından değiştirilebilir.
🔵Bonusun suistimali durumunda, site yönetimi hesabını askıya alma veya bonusu iptal etme hakkına sahiptir.
⚪Aynı IP, cihaz veya hesap üzerinden birden fazla kullanım tespit edilirse bonus ve kazançlar iptal edilebilir.
Detayları yukarıda yazıyor 7000 yaptım 1000 cekim verdim bekliyorum cripto olduğu için bende tam bilmiyorum
Hiç sorma preze site oyunları kapıyorlardırHep güncelleme oluyor nedense 😄
Bumladı sanırım düzelir ise haber edinKıtlıyorum o zaman konuyu ekleme yapilmiyorsa siteye üye olunca 777 bakiyeye eklenmesi lazım bi yerden talep edilmiyor üye olup eklenmiyorsa belki bitirmislerdir denemeyi başkaları da boş yere üye olmasın
Bi yerden almıyor kral üye oldunmu bakiyeye ekleniyor direk 777 ama şu an güncelleme var diyor siteLa ben bonusu alamadım nasıl alacağız
Wallet adresi yazdinmi yetiyor ben onu yazdım tutarı girdim bittiArkadaşlar memo ya ne yazcam