http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotbaba 777 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,738
3,115
113
Yuh 22 k yaptım cekim verildi 1 k inşallah yollarlar

XpoSeD_0591

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
128
43
trusta çekiyorum ben ondan sonra globale çekiyorum. tercih senin artık
Trust ta var bende de 500 lira var hatta orada ama cekim yaparken felaket komisyon alıyordu bende kızıp bırakmıştım içinde 500 çekelim derken 8 10 dolar arası bi trx istemişti galiba komisyon icin

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,358
1,538
113
Trust ta var bende de 500 lira var hatta orada ama cekim yaparken felaket komisyon alıyordu bende kızıp bırakmıştım içinde 500 çekelim derken 8 10 dolar arası bi trx istemişti galiba komisyon icin
bir yerde bir şeyleri yanlış yapıyorsundur öyle bir komisyon ücreti yok trx ' de. BTC desen hadi anlarım onunda fee ayarları var güncel fee' yi ayarlayıp gönderiyorsun

WilliamMunny

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,339
1,188
113
Çerez niyetine farmladım 120betten oyuna girdi ak eyvallah kral

XpoSeD_0591

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
128
43
bir yerde bir şeyleri yanlış yapıyorsundur öyle bir komisyon ücreti yok trx ' de. BTC desen hadi anlarım onunda fee ayarları var güncel fee' yi ayarlayıp gönderiyorsun
Tam bir cahilim şu criptolara gram anlamıyorum 4 5 ay önce bitişi yardım edecem diye kcex ve bitexen global bonuslarini ona cevirtmistim ben anlamıyorum diye sonra kcex le bitexen bonuslarini yaptı iş çekime gelince her yerden engelledi bütün dolarları hesabına çekmiş ak karısı

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,358
1,538
113
Tam bir cahilim şu criptolara gram anlamıyorum 4 5 ay önce bitişi yardım edecem diye kcex ve bitexen global bonuslarini ona cevirtmistim ben anlamıyorum diye sonra kcex le bitexen bonuslarini yaptı iş çekime gelince her yerden engelledi bütün dolarları hesabına çekmiş ak karısı
geçmiş olsun :D öğrenirsin ya 1-2 işlemden sonra kolay ha havale ha kripto

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...