- 268
- 128
- 43
İnşallah olmaz canım sıkıldı akşam akşamceza yersin hesabında bloke olur umarım bir şey olmaz
İnşallah olmaz canım sıkıldı akşam akşamceza yersin hesabında bloke olur umarım bir şey olmaz
trusta çekiyorum ben ondan sonra globale çekiyorum. tercih senin artıkBitexen global veya kcex bunlar olurmu bir dahakine buralara cekim vereyim paribuyla başımız agriyacaksa
yani tüm siteler de uyarı vardı bu kripto yasası çıktığında neyse olan olmuş yapacak bir şey yokİnşallah olmaz canım sıkıldı akşam akşam
Trust ta var bende de 500 lira var hatta orada ama cekim yaparken felaket komisyon alıyordu bende kızıp bırakmıştım içinde 500 çekelim derken 8 10 dolar arası bi trx istemişti galiba komisyon icintrusta çekiyorum ben ondan sonra globale çekiyorum. tercih senin artık
Şu kriptodan da hiç anlamıyorum aw dost nereye üye olym ne kullanym söylrmsntrusta çekiyorum ben ondan sonra globale çekiyorum. tercih senin artık
Cekim iptal olduYuh 22 k yaptım cekim verildi 1 k inşallah yollarlar
bir yerde bir şeyleri yanlış yapıyorsundur öyle bir komisyon ücreti yok trx ' de. BTC desen hadi anlarım onunda fee ayarları var güncel fee' yi ayarlayıp gönderiyorsunTrust ta var bende de 500 lira var hatta orada ama cekim yaparken felaket komisyon alıyordu bende kızıp bırakmıştım içinde 500 çekelim derken 8 10 dolar arası bi trx istemişti galiba komisyon icin
2-3 tane forumda konusu var görselli yazılı anlatım bi onlara bak dost öyle 2 dk lık iş değil. zamanını alacakŞu kriptodan da hiç anlamıyorum aw dost nereye üye olym ne kullanym söylrmsn
Tam bir cahilim şu criptolara gram anlamıyorum 4 5 ay önce bitişi yardım edecem diye kcex ve bitexen global bonuslarini ona cevirtmistim ben anlamıyorum diye sonra kcex le bitexen bonuslarini yaptı iş çekime gelince her yerden engelledi bütün dolarları hesabına çekmiş ak karısıbir yerde bir şeyleri yanlış yapıyorsundur öyle bir komisyon ücreti yok trx ' de. BTC desen hadi anlarım onunda fee ayarları var güncel fee' yi ayarlayıp gönderiyorsun
Afiyet olsunÇerez niyetine farmladım 120betten oyuna girdi ak eyvallah kral
geçmiş olsunTam bir cahilim şu criptolara gram anlamıyorum 4 5 ay önce bitişi yardım edecem diye kcex ve bitexen global bonuslarini ona cevirtmistim ben anlamıyorum diye sonra kcex le bitexen bonuslarini yaptı iş çekime gelince her yerden engelledi bütün dolarları hesabına çekmiş ak karısı
Az parada değil 150 200 dolar para gitti 🤬🤬geçmiş olsunöğrenirsin ya 1-2 işlemden sonra kolay ha havale ha kripto
Bendede hep iptal OKX globale çekşyorum diye mi acabaCekim iptal oldu
Onu banada söyledi ama 10 15 dk sonra gelmişti benim çekim
22 bin yaptım bideBendede hep iptal OKX globale çekşyorum diye mi acaba
Dolandırıcılık mı bu