Her şey araba mı diyeceksiniz bu ülkede bi ekmek ucuz kalır oda bi ihtimal.Güzel kardeşlerim adam 1 aylığı ile araba alabiliyor o ülkede burada hangi eleman bir aylığı ile araba alabilir![]()
Ruslar işte hepsiEkonomiyi rahatlığı geçtim sadece sırp kadınlar için gidersin çok güzel genetiğe sahipler
Dostum Sırbistan Avrupada gittiğim en ucuz ülke.Her butceye uyan konaklama var. Hostel konaklamasından rahatsız olmazsan gunlüğü kahvaltı dahil 10-15 dolara kalabilirsin.Oteller kac para mesela reis en ucuz
Hepsi güzel katılıyorum ama Yunanlar farklı apayrı güzellikleri var.Ekonomiyi rahatlığı geçtim sadece sırp kadınlar için gidersin çok güzel genetiğe sahipler
İngilizcem yetiyor. Oturum aldım burdaYabancı dili nasıl hallediyorsun,bir de 6 ay dolunca gir cık mı yapıyon yoksa tekrar evrak felan hazırlıyon mu ?
500 euroKira aylık ne kadar acaba ? Ben 5 defa gittim Sırbistan'a en fazla 2-3 gun kaldım otel veya hostelde.
1.92 benim boy. Çok sıkıntı yaşamadımkendini cüce hissediyonmu sırbıstanda 2 metre karısı erkegı
O zaman senin hemen yolluyoruz hazırlan1.92 benim boy. Çok sıkıntı yaşamadım![]()
Ben zaten burdayım 😁O zaman senin hemen yolluyoruz hazırlan
O zaman biz geliyoruz bize yer yapBen zaten burdayım 😁
Kardeş herşey para değil mala vura biliyormusun ondan bahset😀Evet beyler daha önce ilk geldiğimde de konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır. Sırbistan da kurye olarak 6.ayı bugün itibari ile tamamladım. Merak eden sorusu olan ilgilenen varsa konuşalım
Genel gelen sorulardan kısa bir derleme yapayım
1. Kazanç masraflar çıkınca aylık 2000 Euro civarı
2. Vize istemiyor.
3. Türklere karşı bir ırkçılık yok aksine seviyorlar
4. Yaşam Türkiye den ucuz
5 . Araba fiyatları komedi. Resmen öpülüyoruz Türkiye de.
6. Oturum almak kolay
7. Pasaport gerekli kimlik ile gelinmiyor
8. Oturum almadan maksimum 6 ay kalabilirsiniz.
9. Alkol ve temel gıda çok ucuz. Özellikle de kırmızı et bira vodka ve cin
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Kardeş herşey para değil mala vura biliyormusun ondan bahset😀