Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sırbistan'da 6.Ay

kokpit23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
528
134
43
İlk geldiğimde personel evinde kalırsan 250 kira aylık. Araba kirası 300 400 arası . Bide kayıt ücreti sisteme . Yediğin içitiğin ilk maaşa kadar Max 1500 yetiyor . Ben az parale geldim sonradan takviye aldım
Eyvallah kardeşim gelmeyi düşünüyorum ne zamandır aklımda ama ordan biriyle ilk defa konuşma fırsatım oldu

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Evet beyler daha önce ilk geldiğimde de konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır. Sırbistan da kurye olarak 6.ayı bugün itibari ile tamamladım. Merak eden sorusu olan ilgilenen varsa konuşalım :)

Genel gelen sorulardan kısa bir derleme yapayım

1. Kazanç masraflar çıkınca aylık 2000 Euro civarı
2. Vize istemiyor.
3. Türklere karşı bir ırkçılık yok aksine seviyorlar
4. Yaşam Türkiye den ucuz
5 . Araba fiyatları komedi. Resmen öpülüyoruz Türkiye de.
6. Oturum almak kolay
7. Pasaport gerekli kimlik ile gelinmiyor
8. Oturum almadan maksimum 6 ay kalabilirsiniz.
Bu parayi kuryeler tr zaten kazanmiyorlarmi?

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Kendin mi aldın bu kararı oraya gitmek için yani orada Bi dostun sana ilk etap on ayak olacak birisi varmiydi

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,071
470
83
Valla güzelmiş ama ücreti biraz daha yağlı ballı olsa net gidilirmiş. O parayı burada da yaparsın ha şöyle bir şey var burada daha çok çalışırsın daha stresli olursun trafiği vs orası çok daha rahattır ama burası da anavatan sonuçta, en azından ailenin arkadaşların yanında olma avantajı var.

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
273
63
Kendin mi aldın bu kararı oraya gitmek için yani orada Bi dostun sana ilk etap on ayak olacak birisi varmiydi
Valla güzelmiş ama ücreti biraz daha yağlı ballı olsa net gidilirmiş. O parayı burada da yaparsın ha şöyle bir şey var burada daha çok çalışırsın daha stresli olursun trafiği vs orası çok daha rahattır ama burası da anavatan sonuçta, en azından ailenin arkadaşların yanında olma avantajı var.
[/QUOTE şöyle düşün araba ile çalışıyorsun TL olarak söyleyim 20 TL ye bira içip 250 TL ye 1 kilo et yiyorsun. İnsan gibi muamele görüyorsun. Trafikde veya niye baktın diye bıçaklanmadan yada olaya karışmadan eve gidince oh ne bugünde hayatta kaldım demiyorsun vs vs . Yani burda 2000 Euro Türkiye'de 4000 eurodan daha iyi bana göre

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
273
63
şöyle düşün araba ile çalışıyorsun TL olarak söyleyim 20 TL ye bira içip 250 TL ye 1 kilo et yiyorsun. İnsan gibi muamele görüyorsun. Trafikde veya niye baktın diye bıçaklanmadan yada olaya karışmadan eve gidince oh ne bugünde hayatta kaldım demiyorsun vs vs . Yani burda 2000 Euro Türkiye'de 4000 eurodan daha iyi bana göre

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,811
4,837
113
Evet beyler daha önce ilk geldiğimde de konu açmıştım belki hatırlayanlar vardır. Sırbistan da kurye olarak 6.ayı bugün itibari ile tamamladım. Merak eden sorusu olan ilgilenen varsa konuşalım :)

Genel gelen sorulardan kısa bir derleme yapayım

1. Kazanç masraflar çıkınca aylık 2000 Euro civarı
2. Vize istemiyor.
3. Türklere karşı bir ırkçılık yok aksine seviyorlar
4. Yaşam Türkiye den ucuz
5 . Araba fiyatları komedi. Resmen öpülüyoruz Türkiye de.
6. Oturum almak kolay
7. Pasaport gerekli kimlik ile gelinmiyor
8. Oturum almadan maksimum 6 ay kalabilirsiniz.
9. Alkol ve temel gıda çok ucuz. Özellikle de kırmızı et bira vodka ve cin
Ben 1 ay Belgrad kaldım bı kaç kuryeyle tanıştım türk belkide sen olabilirsin

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
273
63
İnşaat ustası demir ustası lazım olursa geliyom
Çok Türk şirket var . Her ay yüzlerce işçi geliyor inşaata. Yüzde 80 i 2 ay çalıştırır yemek barınma verir 200 Euro da harçlık koyar gönderir. Adamlar sürümden kazanıyor resmen . Burda inşaat işine hiç bulaşma neler duyduk neler