- 5,740
- 1,447
- 113
geliyor mu küskü 
Eski mesajlari silecem bi dahaki rolde dm kapatacam oyle yoksa kumarbaza para dayanmaz hep taciz ederRol yaptırdı diye her etkinlikten para mı bekliyorlar yerim öyle dostu kafana göre çek 5-6 kişi gitsin
Boyun devrilsin jsksk@sinansrml63 Sino yap listeyi kral birazdan burada kan gövdeyi götürür
Yenimi anladın ben dünden beri neden o kadar laf ettim anladın insEski mesajlari silecem bi dahaki rolde dm kapatacam oyle yoksa kumarbaza para dayanmaz hep taciz eder
Bakma Suanlik mesajlara bakicaksan bende yaziyorum bakEski mesajlari silecem bi dahaki rolde dm kapatacam oyle yoksa kumarbaza para dayanmaz hep taciz eder
Esskler tepsin seni 😂😂Eski mesajlari silecem bi dahaki rolde dm kapatacam oyle yoksa kumarbaza para dayanmaz hep taciz eder
Sen dağıtım yaptın mı erho gecen kavga ediyordunYenimi anladın ben dünden beri neden o kadar laf ettim anladın ins
Evet bi tek mulayime 18k atalim hesabimi silip yeni hesapla gelem hggSinan almanın bedeli vermek sana 10k yı tekten yedirmezler şimdi sen iyisimi olay çıkarda banlat kendini 😂
Yaptim deli yaptım varmi baska sorunSen dağıtım yaptın mı erho gecen kavga ediyordun
Teşbihte hata olmaz, ona taciz etmek değil kaşarlík denirEski mesajlari silecem bi dahaki rolde dm kapatacam oyle yoksa kumarbaza para dayanmaz hep taciz eder
sjsjjsEvet bi tek mulayime 18k atalim hesabimi silip yeni hesapla gelem hgg
Eniste basiti var 3k istediği gibi dağıtır kırılan kırılır üzülen üzülür sonrasinda kalan parasiyla 1k lik rol acar katlarsa kalanlara ulaşırSinan almanın bedeli vermek sana 10k yı tekten yedirmezler şimdi sen iyisimi olay çıkarda banlat kendini 😂