- 13,031
- 13,511
- 113
Bildiğim kadarıyla Teksas aksaniyla ingilizcen var sorun olmaz senin içinBenim hesap ingilizceye dondu la suan ben bunu nasıl turkceye cevirecem
Bildiğim kadarıyla Teksas aksaniyla ingilizcen var sorun olmaz senin içinBenim hesap ingilizceye dondu la suan ben bunu nasıl turkceye cevirecem
Hallettim dost yordu biraz ama yine becerdim puahBildiğim kadarıyla Teksas aksaniyla ingilizcen var sorun olmaz senin için
Maşallah 60 sayfa olmuş.Yine cok gizli sponsor 4 adim yapalim 5k dagitalim yarisini sponsora verelim
Emir verProfesyonelce parayı alıp gideyim bari taktik vereyim
Dm atıyorsun başlığa kral yazıyorsun
İban isim soyismi yazacaksın
Kesene bereket kral
Bu kadar bu şekilde yazıp hükmedeceksin rol sahibine paran gelmese de en az 3 gün ban geliyor denenmiş onaylanmış taktik
Berivan nasılsın kral, borçlar eridi mi biraz son durum nedir?Sinan bizide gör D:
Beyaz götüm deEmir ver
2 gune anca 🤣Sinan bu dağıtımı yapamaz bugün ben diyeyim
La sınan suraya ısım yaz kım bunlar yuzlerı kızarsınTel dondu sarja taktim hala yeni yani kisiler yaziyor bi de en az 500 tl isteyen mi desen cekim yapmak icin 1k isteyen mi bu sondu zaten dm kapatacam
kapa ısımlerı de bıde dagılakTel dondu sarja taktim hala yeni yani kisiler yaziyor bi de en az 500 tl isteyen mi desen cekim yapmak icin 1k isteyen mi bu sondu zaten dm kapatacam
Borçlar azalıyor dost 400 k dan 250 k falan kaldıBerivan nasılsın kral, borçlar eridi mi biraz son durum nedir?
Sinan cekim icin bi5 k lazimTel dondu sarja taktim hala yeni yani kisiler yaziyor bi de en az 500 tl isteyen mi desen cekim yapmak icin 1k isteyen mi bu sondu zaten dm kapatacam