- 2,444
- 1,805
- 113
benden dm bulamassın atmadım sinoEvet bi tek mulayime 18k atalim hesabimi silip yeni hesapla gelem hgg
benden dm bulamassın atmadım sinoEvet bi tek mulayime 18k atalim hesabimi silip yeni hesapla gelem hgg
PuhaaTeşbihte hata olmaz, ona taciz etmek değil kaşarlík denir
Sinanı kıstırdılar köşeye kış geliyor bi don alayım dedi onu da giymeden alacaklarEniste basiti var 3k istediği gibi dağıtır kırılan kırılır üzülen üzülür sonrasinda kalan parasiyla 1k lik rol acar katlarsa kalanlara ulaşır
Sinan sponsoru açıklamayacaktı ona 25k attim dagitim icin 3k kurtardim diyecektiSinanı kıstırdılar köşeye kış geliyor bi don alayım dedi onu da giymeden alacaklar
enişte nerden aklına gelior aw böyle şeylerrSinan ibne rolü yap para isteyene Papara yaz aşkım de kimse yanaşmaz bir daha 😂😂
Acemi balıkSinan sponsoru açıklamayacaktı ona 25k attim dagitim icin 3k kurtardim diyecekti![]()
Sana yok zaten puhaha 😂@sinansrml63 rolun 1 saat surdu dagitimin 5 saat sürüyor sec 3 5 kisiyi at gitsin neden bu kadar uzatıyorsun ki
Seninde kesene bereket dost güzel sponsor secimiKafana beynine sağlık @sinansrml63 18 k ödülüm geldi💣💣
Hadi yine iyisinKafana beynine sağlık @sinansrml63 18 k ödülüm geldi💣💣
Tebrikler mülayimKafana beynine sağlık @sinansrml63 18 k ödülüm geldi💣💣
Afiyet bal şeker olsun kuzen 🤣Kafana beynine sağlık @sinansrml63 18 k ödülüm geldi💣💣
Küfür etme kayarım@Kemal34 konuşsana ibneee 😂😂