- 6,173
- 4,403
- 113
Ben atmadım kuzen senin atmani bekliyorum 🤣🤣Yine doymuyorlar seni zor buldum dm de hfff
Ben atmadım kuzen senin atmani bekliyorum 🤣🤣Yine doymuyorlar seni zor buldum dm de hfff
Yalanını Sevim erhooo20k kupon miktarı 50k bende vardı onu kaybettim diyorum gelen 20 de bu sabah slotta gitti etti 70k anladın ins
Sino ödül kazananlara 2 adim rol yaptir isin içinden cikamazsinYine doymuyorlar seni zor buldum dm de hfff
Millet kasarlasmis mkDogru olan bu dm atanlar kım
Abi bu forumda neden tüm deliler beni buluyor akil alir gibi degilYalanını Sevim erhooo
SS at bakalım
Roller değişti hee liste mi yap diyorsun mülayim eNeyse listemizi yapak 12 kisiye 250 olarak
Barca macını verenide görürsün heralde😉Neyse listemizi yapak 12 kisiye 250 olarak
18k kazandirdik yardim etsen guzel olur yfgdRoller değişti hee liste mi yap diyorsun mülayim e
Ben ömrümde 5 lira görmemiş insanim yalan atttim inanma sen ben kim para kimYalanını Sevim erhooo
SS at bakalım
Sen yorulma dost biz yaparizRoller değişti hee liste mi yap diyorsun mülayim e
Sende sponsor olmustuj seni de almasak olmax ee 30 kisi olduk jgyf@sinansrml63 şu listeyi hazırlada ona göre düşman olacaz belki sksjjsj
Kac kisi çıkarılacak18k kazandirdik yardim etsen guzel olur yfgd
Cenazem var desen yine o emojiyi kullanıyor başkan ona sadece gülen suratı eklemiş sanırım dostWiskas o komik emojisi nedir kardeşim cokmu komik 50k para kaybettik dedim
Bana 5 k mı atacan la 😂Sende sponsor olmustuj seni de almasak olmax ee 30 kisi olduk jgyf
Tebrikler bromNeyse listemizi yapak 12 kisiye 250 olarak
Bıdaha forumdan para alıp vermem dıyebler var onları almaSende sponsor olmustuj seni de almasak olmax ee 30 kisi olduk jgyf
PuhhaaCenazem var desen yine o emojiyi kullanıyor başkan ona sadece gülen suratı eklemiş sanırım dost
Bu arada sinan helal len artık sinan saymıyor saydırıyor giymiyor giydiriyor şu ss ide bırakayım şuraya ne zaman görsem gülerim 😄
Ekli dosyayı görüntüle 844627
Bu ne olum yap 12 kişi çek 6 sına çekiliş 500 er at gitsin hatır gönül olsun diye iyice 50 lira ya çekeceksiniz şunlarıNeyse listemizi yapak 12 kisiye 250 olarak