- 5,224
- 2,992
- 113
Yok sprinter Diğil kaçak atŞu kadir kosuyu satmazsq Bella Mare gercekten sprinter at ama son zamanlarda kötü gidiyor kadir
Yok sprinter Diğil kaçak atŞu kadir kosuyu satmazsq Bella Mare gercekten sprinter at ama son zamanlarda kötü gidiyor kadir
Bence kacmasin ortada kabul etsin kosuyu son 200 e saklasın gücünü diger türlü jalone avantajli plurYok sprinter Diğil kaçak at
At’ın stili öyle kaçıcak %99Bence kacmasin ortada kabul etsin kosuyu son 200 e saklasın gücünü diger türlü jalone avantajli plur
Oynasak gelmezSıralı üçlü kombine 1 2 4
Aldı 1 aldı4 kuvvetli geldi 1 dış avantajiyla aldi bence foto dedi ama burunla aldi 1
ilberkhan gelirse kupon tutar gibi abiAldı 1 aldı
Son ayak bence geçilmez burayı da 3 at kapalı gibi yaptım zaten 5.ayak da 4 rakip 7 onu yazdım iyi koşcak bence o da@Sansalo bu işi biliyor su dige4 kosular gelsin de para yapti baya 5 li
Geçilmez o benceilberkhan gelirse kupon tutar gibi abi
Ben 8 den patladım burasi 1 2 4 sirali uclu kombine alacaktim para yetişmedi para vermez ama bankoyduSon ayak bence geçilmez burayı da 3 at kapalı gibi yaptım zaten 5.ayak da 4 rakip 7 onu yazdım iyi koşcak bence o da
He sende yapmışmıydın oyunBen 8 den patladım burasi 1 2 4 sirali uclu kombine alacaktim para yetişmedi para vermez ama bankoydu
Yıldıray senin ata kaldık en iyi derece onda 2 aydır yarış kovalıyorlar kazanmak için çok para Beşli onlar kazanırsa bizde parayı alirizGeçilmez o bence
abi sen ankara hipodromundamı takılıyosunGeçilmez o bence
6 li atmıştım ufak 8 yoktuHe sende yapmışmıydın oyun
En güvendiğim at o tam istediği gibi de gidicek 3-4 tane süratli at var onların arkasına yatıcak son 200-300 de basar geçer bunları şu iki ayağı da yılarsak süper olurYıldıray senin ata kaldık en iyi derece onda 2 aydır yarış kovalıyorlar kazanmak için çok para Beşli onlar kazanırsa bizde parayı aliriz
İzmir deyim ben kardeşimabi sen ankara hipodromundamı takılıyosun