Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sabah Sabah Olaylar 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,536
3,461
113
Kanka forumda bazen bir didişme oluyor iki kişi arasında bir taneside zoruna gitsin diye böyle konular açıp güya onu kudurtmaya çalışıyor bunlar hayali ürün.. hiç bir şekilde gerçeği yansıtmaz. Adama 100₺ ye kedi köpek maması al diyorum kuruş yok diyor dediğin gibi neyin peşinde anlamadım
La Fontaine Masalları... :) forumda böyle adam çok dost

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,708
1,118
113
Dostlar iyi forumlar kolay gelsin herkeze bol sanslar slot oynayanlara günü kapattık yrn geri vericez ztn o garanti

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,402
10,656
113
Dostlar iyi forumlar kolay gelsin herkeze bol sanslar slot oynayanlara günü kapattık yrn geri vericez ztn o garanti
Reis yanlış anlama ama az önce sigara alacak para bile kalmadı diyordun yarın geri nasıl vereceksin bence sen git biraz dinlen temiz hava al çok kayıp yaşamışsın kendini böyle tatmin ediyorsun. Telefon eski görsel atamıyorum diyorsun slot oyunlarında para yaptım diyorsun bir dediğin bir dediğini tutmuyor az sonra linç yersin benden demesi burada kimse senin hayallerine ortak olacak durumda değil

anesth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,298
771
113
jojoya papelle yatırım yapmaya çalıştığımda başka tutar diyor ve güncel tutarı göstermiyor neden?

tokat71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,188
605
113
bana 10bin cıksa yeter oyunlar bize gelince vermiyor

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,812
4,749
113
Dün akşam jojobete tam 20.000 o kaybetim sbh sindi kayıp bonusu aldım 2k 2k oldu 150k neye bassam geldi sweet Bonanza sugar bin
Gates olypus bin
Birileri fena para kaptırmış bizeden karışık oynadık ne oysam ödedi 150k çektim hayirli olsn o kdr sıkıntım vardı kartları kredi kartlarini ödedim
Valla sans gerçekten su kayıp bonusu olması büyük nimet

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,536
3,461
113
Reis yanlış anlama ama az önce sigara alacak para bile kalmadı diyordun yarın geri nasıl vereceksin bence sen git biraz dinlen temiz hava al çok kayıp yaşamışsın kendini böyle tatmin ediyorsun. Telefon eski görsel atamıyorum diyorsun slot oyunlarında para yaptım diyorsun bir dediğin bir dediğini tutmuyor az sonra linç yersin benden demesi burada kimse senin hayallerine ortak olacak durumda değil
Ya dost böyle adamı kaale bile almayın :) deminde dediğim gibi hikâye yazıyor

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,277
31,583
113
Dün akşam jojobete tam 20.000 o kaybetim sbh sindi kayıp bonusu aldım 2k 2k oldu 150k neye bassam geldi sweet Bonanza sugar bin
Gates olypus bin
Birileri fena para kaptırmış bizeden karışık oynadık ne oysam ödedi 150k çektim hayirli olsn o kdr sıkıntım vardı kartları kredi kartlarini ödedim
1 cuval patates al kış gelıyor yersın haşlayıp

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,708
1,118
113
Knka yarınlar demek istedim telefon eski

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,126
1,951
113
Hele bi çekimin ss atta görek yiğidim

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,402
10,656
113
Ya dost böyle adamı kaale bile almayın :) deminde dediğim gibi hikâye yazıyor
Doğru dedinde nereden baksan bak saçma başka bir site ismi verse diyeceğim ki 100 FS almış reklam yapıyor jojobetin reklamda ihtiyacı yok öyle birşey teklif dahi etmez 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...