- 11,402
- 10,657
- 113
Tamam şekerimİyi yaparsın Ahmedim bencil olamamak lazım. Sigara içmeyi ver. Bende eş dosta yazayım 300-400 ne bulursam yetiştirelim kardesimize
Tamam şekerimİyi yaparsın Ahmedim bencil olamamak lazım. Sigara içmeyi ver. Bende eş dosta yazayım 300-400 ne bulursam yetiştirelim kardesimize
La Fontaine Masalları...Kanka forumda bazen bir didişme oluyor iki kişi arasında bir taneside zoruna gitsin diye böyle konular açıp güya onu kudurtmaya çalışıyor bunlar hayali ürün.. hiç bir şekilde gerçeği yansıtmaz. Adama 100₺ ye kedi köpek maması al diyorum kuruş yok diyor dediğin gibi neyin peşinde anlamadım
Knka foto yüklemiyor eski model tlfnGörsel İletirmisin reis?
Reis yanlış anlama ama az önce sigara alacak para bile kalmadı diyordun yarın geri nasıl vereceksin bence sen git biraz dinlen temiz hava al çok kayıp yaşamışsın kendini böyle tatmin ediyorsun. Telefon eski görsel atamıyorum diyorsun slot oyunlarında para yaptım diyorsun bir dediğin bir dediğini tutmuyor az sonra linç yersin benden demesi burada kimse senin hayallerine ortak olacak durumda değilDostlar iyi forumlar kolay gelsin herkeze bol sanslar slot oynayanlara günü kapattık yrn geri vericez ztn o garanti
Verme dost biseyler al borcunu falan ödeDostlar iyi forumlar kolay gelsin herkeze bol sanslar slot oynayanlara günü kapattık yrn geri vericez ztn o garanti
canlı destege sor istersenjojoya papelle yatırım yapmaya çalıştığımda başka tutar diyor ve güncel tutarı göstermiyor neden?
hangi yintem ole cektin knkKnka krs kalmadı odemelere giti hepsi
Valla sans gerçekten su kayıp bonusu olması büyük nimetDün akşam jojobete tam 20.000 o kaybetim sbh sindi kayıp bonusu aldım 2k 2k oldu 150k neye bassam geldi sweet Bonanza sugar bin
Gates olypus bin
Birileri fena para kaptırmış bizeden karışık oynadık ne oysam ödedi 150k çektim hayirli olsn o kdr sıkıntım vardı kartları kredi kartlarini ödedim
Ya dost böyle adamı kaale bile almayınReis yanlış anlama ama az önce sigara alacak para bile kalmadı diyordun yarın geri nasıl vereceksin bence sen git biraz dinlen temiz hava al çok kayıp yaşamışsın kendini böyle tatmin ediyorsun. Telefon eski görsel atamıyorum diyorsun slot oyunlarında para yaptım diyorsun bir dediğin bir dediğini tutmuyor az sonra linç yersin benden demesi burada kimse senin hayallerine ortak olacak durumda değil
1 cuval patates al kış gelıyor yersın haşlayıpDün akşam jojobete tam 20.000 o kaybetim sbh sindi kayıp bonusu aldım 2k 2k oldu 150k neye bassam geldi sweet Bonanza sugar bin
Gates olypus bin
Birileri fena para kaptırmış bizeden karışık oynadık ne oysam ödedi 150k çektim hayirli olsn o kdr sıkıntım vardı kartları kredi kartlarini ödedim
Knka yarınlar demek istedim telefon eskiReis yanlış anlama ama az önce sigara alacak para bile kalmadı diyordun yarın geri nasıl vereceksin bence sen git biraz dinlen temiz hava al çok kayıp yaşamışsın kendini böyle tatmin ediyorsun. Telefon eski görsel atamıyorum diyorsun slot oyunlarında para yaptım diyorsun bir dediğin bir dediğini tutmuyor az sonra linç yersin benden demesi burada kimse senin hayallerine ortak olacak durumda değil
😆😆😆😆1 cuval patates al kış gelıyor yersın haşlayıp
Telefonu eski modelmişHele bi çekimin ss atta görek yiğidim
Doğru dedinde nereden baksan bak saçma başka bir site ismi verse diyeceğim ki 100 FS almış reklam yapıyor jojobetin reklamda ihtiyacı yok öyle birşey teklif dahi etmez 😄Ya dost böyle adamı kaale bile almayındeminde dediğim gibi hikâye yazıyor
Ama o slot bu slot gezmiş eski model telefon ileTelefonu eski modelmiş![]()