- 17,358
- 9,875
- 113
Yinede senin sonunu hayır görmedim dost slot oynayan adam borca girip oynuyorsa hayatı kayar şaşmaz
Tebrikler brocan nasip işleriDün akşam jojobete tam 20.000 o kaybetim sbh sindi kayıp bonusu aldım 2k 2k oldu 150k neye bassam geldi sweet Bonanza sugar bin
Gates olypus bin
Birileri fena para kaptırmış bizeden karışık oynadık ne oysam ödedi 150k çektim hayirli olsn o kdr sıkıntım vardı kartları kredi kartlarini ödedim
yokki ekmeğimize salça çalan bir aşçımız 😆Tebrikler brocan nasip işleri
Bunlar darısı zor durumda olanlara.
Valla elalemde ne şanslar var yavtebrikler dostum bende dün Ege'de 6k kaybettim 400 lira kalmış hesapta 20 dakka evel 4 bete 3000x ödedi tek spine alip kaçtım sır süre görüşmeyelim 🤣
Buna şans geldi deniyor çok nadir arada oluyor değerlendirirsen iyi yoksa hepsini senden alana kadar bir lira vermezlerDün akşam jojobete tam 20.000 o kaybetim sbh sindi kayıp bonusu aldım 2k 2k oldu 150k neye bassam geldi sweet Bonanza sugar bin
Gates olypus bin
Birileri fena para kaptırmış bizeden karışık oynadık ne oysam ödedi 150k çektim hayirli olsn o kdr sıkıntım vardı kartları kredi kartlarini ödedim
Kardeşim eksiğin falan varsa tamamlayalim üzüldüm halineKnka krs kalmadı odemelere giti hepsi
Geldi adamım 😃😃Kardeşim eksiğin falan varsa tamamlayalim üzüldüm haline
TebriklerDün akşam jojobete tam 20.000 o kaybetim sbh sindi kayıp bonusu aldım 2k 2k oldu 150k neye bassam geldi sweet Bonanza sugar bin
Gates olypus bin
Son bir 780yokki ekmeğimize salça çalan bir aşçımız 😆
Nefes almammı knka ne iyi geldi biliyonmugeçmiş olsun nefes aldırmıştır.
ben de geçen sene 429 k vurdum bi motor aldım kalan o iyi ki almışım
👌Kardeşim eksiğin falan varsa tamamlayalim üzüldüm haline
Öle arasi kaybetcez snradanSinyalciler sinyal vermiş. şoför sinyali anlamamış. 150 k kazanmış kuruş hesabı yapıyor. para size yakışmıyor aslanım tekrar kaybedeceksin. Haydan gelen huya gider..
tebrikler hocam hepimize denk gelmesini diliyorumNefes almammı knka ne iyi geldi biliyonmu
Bn kaybetmedim aldım borca yatırdım cebime sigara parası bile ayırmadim dostÖle arasi kaybetcez snradan