sormadım mı sanıyorsun aptala bağlıyorlar seçenekler çıkıyor diyorlar çıkmıyor bir püf noktası var ama necanlı destege sor istersen
sormadım mı sanıyorsun aptala bağlıyorlar seçenekler çıkıyor diyorlar çıkmıyor bir püf noktası var ama necanlı destege sor istersen
Sen al knka yersin1 cuval patates al kış gelıyor yersın haşlayıp
Knka foto atmiyor tlfn eski modelHele bi çekimin ss atta görek yiğidim
Nokia kulaniyomAma o slot bu slot gezmiş eski model telefon ile
Bak işine ya sabah sabah ban yedirtme insanlara.Nokia kulaniyom
Yoğ awNokia kulaniyom
suan denemdim papel yatırım acılıyor bir denesenesormadım mı sanıyorsun aptala bağlıyorlar seçenekler çıkıyor diyorlar çıkmıyor bir püf noktası var ama ne
yatırım açılıyor ama kaç tl yatırım yapılabiliyor seçenek yok müneccim de değilim ben sende görünüyor mu kaç tl yatırılması gerektyiğisuan denemdim papel yatırım acılıyor bir denesene
yanlı s anlama yardımcı olmaya calsıyorum en az 100tlyatırım açılıyor ama kaç tl yatırım yapılabiliyor seçenek yok müneccim de değilim ben sende görünüyor mu kaç tl yatırılması gerektyiği
tyok onu kabul etmiyor yatırım yapmayı dene anlayacaksın neyse bir rakam çıktı bunu yatırın diye ama dediğini de kabul etmedi farklı tutar istiyor ama ne istediği belli değilyanlı s anlama yardımcı olmaya calsıyorum en az 100tl
300yl yatırmaya calsıtım sonra sifre tel istedi benim papel kapalıtyok onu kabul etmiyor yatırım yapmayı dene anlayacaksın neyse bir rakam çıktı bunu yatırın diye
Ben aldım balkona koydumSen al knka yersin
Gzl knka afiyet olsun krdsmBen aldım balkona koydum