- 5,339
- 2,755
- 113
Askerde genel kurmay başkanı dahi 10 bin borç istese bulamaz askerden 🤣Benim devrem sigara bile vermiyor du q bu kardeşe 10 bin vermişler baya askerlik ortamı değişmiş belliki doğruysa
Askerde genel kurmay başkanı dahi 10 bin borç istese bulamaz askerden 🤣Benim devrem sigara bile vermiyor du q bu kardeşe 10 bin vermişler baya askerlik ortamı değişmiş belliki doğruysa
Doğru diyon biz ib.nlere banyo yapmayı zor öğrettik kokuyon git temizlen diyoduk mal gibi yüzümüze bakıyolardı adam 10k 10k almışYalnız kumarbaz adam nasıl manipülasyon yeteneğini kullanmış gördünüz mü? Normal vatandaş bunu yapamaz işte
Evkuru nerde bulacak acaba komutan dan özel izin alıp kumar borcu için evkurdan telefon alıp satmam gerek diyecek heraldeEvkurdan telefon al sat dost
Helal olsun bunu herkes yapamaz güven sağlayıp ince ince işlemiş almış parayıDoğru diyon biz ib.nlere banyo yapmayı zor öğrettik kokuyon git temizlen diyoduk mal gibi yüzümüze bakıyolardı adam 10k 10k almış
Mapıcaksın biliyormusun canım kardeşim,,olanı biteni tüm dürüstlüğüne borç aldığın arkadaşına söyleyeceksin,hata yaptığını çok üzgün ve çaresiz olduğunu sanan zaman ve süre tanımasını isteyeceksin ve bunları söylerkende samimi olacaksın,,eline ilk imkan ve fırsat geçtiğinde ona olan borcunu ödeyeceğini ve bu konuda çabalayacağını söyleyeceksin,kısacası delikanlı gibi durumu anlatacaksın canım kardeşim,neticede siz silah arkadaşsınız birazcık insan evladıysaki öyledir asker ocağında sana karşı anlayış gösterir,şunda asla unutma canım kardeşim,,yalan yalanı hata da hatayı doğurur ve daha da çok çıkmazlar girersin ve bu durum hayatının sonuna kadar devam eder,,madem sordun bi abin olarak söylüyorum.delikablı ol hatanı kabul et ve daha fazla yanlışaa sapmadan durumunu o asker arkadaşına anlat canım..Tecrübeyle sabittir,,aeol,,Arkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm
Okuduğum en güzel çıkarımlardan biri. Kumarbaz adam dünyanın en inandırıcı yalanını söyleyebilir. Gece rüyasında bile kurgu yapar. Manipülasyon ustasıdır. Söylediği yalana kendi de inanır zamanla. Bu kumardan daha tehlikeli.Yalnız kumarbaz adam nasıl manipülasyon yeteneğini kullanmış gördünüz mü? Normal vatandaş bunu yapamaz işte
Olum Allah bilir ne dedide istedi adamdan laKardeş sende hata yok sana askerde 10 10 borç verenlerin kafasına sokayım ben
Geçmiş olsun komutanlar isteArkadaşlar bir durum var ben askerim 2 ayim kaldı bugün bir hata yaptım 250 tl yatırıp oynadım kaybettim devamı geldi vardi 4 bin hepsini kaybettim sonra yetmedi 10 bin borç aldım oda yetmedi 10 bin daha borç aldım hemde askerden arkadaşımdan Allah kahretsin beni ben pazartesi ödeme yapacam dedim kimsedende parada alamam artık nasıl yapacam hiç bilmiyorum bir yardımcı olun akıl verin kafayı yicem çok kötüyüm