http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Northe | Kasa 345 Hedef 2-3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Ne ağlıcam kanka 250 tl için orada 50 kişinin hakkına giriliyor 😂 nedense 6-7 isim var adamlar ölü olsa yine listede isimlerini görücem ve şaşırmayacağım sjjsjwjajdjsj
Sen benim listede 1. Sırasın gel akakaka maç bitti çek ağlama hsshhs

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Ne ağlıcam kanka 250 tl için orada 50 kişinin hakkına giriliyor 😂 nedense 6-7 isim var adamlar ölü olsa yine listede isimlerini görücem ve şaşırmayacağım sjjsjwjajdjsj
Kudurtayım dedim biraz, 250₺ önemli bi para değilmiş kazansın da 250₺ çökelim northeye

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,408
11,656
113
Kimse çökemez tg den kendimi garantiye aldım pyhahahaha

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,505
10,712
113
Kudurtayım dedim biraz, 250₺ önemli bi para değilmiş kazansın da 250₺ çökelim northeye
Geçen holigan turnuva 7-8 saat sürdü birisi 60. Sırada bitirdi adam forumda bile yoktu neyse geldi 60 ta falan bitirdim dedi turnuva bitmeye yakın düşün o adam listeye girdi ndjajsjsjsjsj gelde götünle gülme

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,408
11,656
113
Geçen holigan turnuva 7-8 saat sürdü birisi 60. Sırada bitirdi adam forumda bile yoktu neyse geldi 60 ta falan bitirdim dedi turnuva bitmeye yakın düşün o adam listeye girdi ndjajsjsjsjsj gelde götünle gülme
Holigan 8 saat sürdü mü la

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Ben banlanmıstım o yüzden bilmiyorum…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...