- 22,604
- 7,085
- 113
Beni görmek seni bu kadar mutlu ediyorsa aniden çıkabilirim karşına dostMdmaödksmaözlödösösööslslsl ulan çayı püskürttüm seni görünce şakasız
Beni görmek seni bu kadar mutlu ediyorsa aniden çıkabilirim karşına dostMdmaödksmaözlödösösööslslsl ulan çayı püskürttüm seni görünce şakasız
BaktımmTelegram bakarmısın
Kuponu görecez miKupın yapacam la puhahah gelirse kar sahibisin 🤣🤣
Ahahahah sen bu adamdan ne istıyon hr yerde dalaşıyomMdmaödksmaözlödösösööslslsl ulan çayı püskürttüm seni görünce şakasız
Ödül sözüm var ona aklımda çıkmıyoAhahahah sen bu adamdan ne istıyon hr yerde dalaşıyom
Tabi laaaKuponu görecez mi
Ula geçen çok az aktif oldum turnuva konusunda bana ödül verdiler salobalo başından beri oradaydı onu listeye yazmamışlar listeye baktığımda ilk ona dikkat ettim ben de çayı püskürttüm o an sjsndjjsjdksÖdül sözüm var ona aklımda çıkmıyo
Yaramı dağlamaUla geçen çok az aktif oldum turnuva konusunda bana ödül verdiler salobalo başından beri oradaydı onu listeye yazmamışlar listeye baktığımda ilk ona dikkat ettim ben de çayı püskürttüm o an sjsndjjsjdks
En kötü 1k demi dostÖdül sözüm var ona aklımda çıkmıyo
İlk bi şey kazanınca dedik Salo, bi bakmışsın 20₺En kötü 1k demi dost
Saloda 1k nın altı kabul etmiyo yiğidim 😂İlk bi şey kazanınca dedik Salo, bi bakmışsın 20₺
Rabbim sana inşallah tek seferde 50 k verecekİlk bi şey kazanınca dedik Salo, bi bakmışsın 20₺
Tebrikler dostum 🔒@Shellac kilit win