- 18,515
- 16,838
- 113
Northe teşko üyelerine kuruş koklatmaz 🤣 baksana ak biz konudayız diye asıl roll adamlar bile gelmemişMüşteri yok diye roll takip ediyorum northeye yapışacam puhahaah
halil
Hakan
Sahgec
nerdesiniz aloooo
Northe teşko üyelerine kuruş koklatmaz 🤣 baksana ak biz konudayız diye asıl roll adamlar bile gelmemişMüşteri yok diye roll takip ediyorum northeye yapışacam puhahaah
Akakaka bizi neden kimse sevmiiiirNorthe teşko üyelerine kuruş koklatmaz 🤣 baksana ak biz konudayız diye asıl roll adamlar bile gelmemiş
halil
Hakan
Sahgec
nerdesiniz aloooo
Hakan parayı vurdu ondan yok dedim roll yapalım ben yapavam dedi puhahaha bundan sonra roll açınca bende yazacam kendini bilen gelmesin diye puahhahaNorthe teşko üyelerine kuruş koklatmaz 🤣 baksana ak biz konudayız diye asıl roll adamlar bile gelmemiş
halil
Hakan
Sahgec
nerdesiniz aloooo
1200₺ kazanmış akşama rolle başlar, adama tebrik mesajı attık beğenmemiş bile, mesaj dediğim de konusuna yazdık akHakan parayı vurdu ondan yok dedim roll yapalım ben yapavam dedi puhahaha bundan sonra roll açınca bende yazacam kendini bilen gelmesin diye puahhaha
Puahahahaha1200₺ kazanmış akşama rolle başlar, adama tebrik mesajı attık beğenmemiş bile, mesaj dediğim de konusuna yazdık ak
Offffff puhahahahha1200₺ kazanmış akşama rolle başlar, adama tebrik mesajı attık beğenmemiş bile, mesaj dediğim de konusuna yazdık ak
İlla gelir benim rolle, Hakan bu hareketiOffffff puhahahahha
Şimdi gördümİlla gelir benim rolle, Hakan bu hareketi
İle ölsem ödül vermeyeceğim 5 kişilik alanda kontenjan kazandı 🤣
Ben doğru mu anladım teyit etmek için soruyorum %50 oynayan %20 senin%30 benim mi1200₺ kazanmış akşama rolle başlar, adama tebrik mesajı attık beğenmemiş bile, mesaj dediğim de konusuna yazdık ak
%50 kuzen %49.69 benimBen doğru mu anladım teyit etmek için soruyorum %50 oynayan %20 senin%30 benim mi
Hani bize hakan oysa ki biz neleryolldadık puhahahahRoll yaptım takip edenlerede yolladım daha ne yapim
Deli bi herifsin sen ya 😂😂Northe teşko üyelerine kuruş koklatmaz 🤣 baksana ak biz konudayız diye asıl roll adamlar bile gelmemiş
halil
Hakan
Sahgec
nerdesiniz aloooo
Teşkilat muhabbetini bu foruma getiren benim biliyon demi 😂%50 kuzen %49.69 benim
%0.31 senin