- 22,450
- 23,112
- 113
Yanliş cevap elendin%50 kuzen %49.69 benim
%0.31 senin
Yanliş cevap elendin%50 kuzen %49.69 benim
%0.31 senin
Olum deli meli demeyin başkan ciddi sanıyo banlıyo sonra akDeli bi herifsin sen ya 😂😂
He Sabri ödül vermedi diye ağladın 🤣🤣🤣🤣🤣Teşkilat muhabbetini bu foruma getiren benim biliyon demi 😂
Ne ağlıcam kanka 250 tl için orada 50 kişinin hakkına giriliyor 😂 nedense 6-7 isim var adamlar ölü olsa yine listede isimlerini görücem ve şaşırmayacağım sjjsjwjajdjsjHe Sabri ödül vermedi diye ağladın 🤣🤣🤣🤣🤣
Sen benim listede 1. Sırasın gel akakaka maç bitti çek ağlama hsshhsNe ağlıcam kanka 250 tl için orada 50 kişinin hakkına giriliyor 😂 nedense 6-7 isim var adamlar ölü olsa yine listede isimlerini görücem ve şaşırmayacağım sjjsjwjajdjsj
Kudurtayım dedim biraz, 250₺ önemli bi para değilmiş kazansın da 250₺ çökelim northeyeNe ağlıcam kanka 250 tl için orada 50 kişinin hakkına giriliyor 😂 nedense 6-7 isim var adamlar ölü olsa yine listede isimlerini görücem ve şaşırmayacağım sjjsjwjajdjsj
Geçen holigan turnuva 7-8 saat sürdü birisi 60. Sırada bitirdi adam forumda bile yoktu neyse geldi 60 ta falan bitirdim dedi turnuva bitmeye yakın düşün o adam listeye girdi ndjajsjsjsjsj gelde götünle gülmeKudurtayım dedim biraz, 250₺ önemli bi para değilmiş kazansın da 250₺ çökelim northeye
Holigan 8 saat sürdü mü laGeçen holigan turnuva 7-8 saat sürdü birisi 60. Sırada bitirdi adam forumda bile yoktu neyse geldi 60 ta falan bitirdim dedi turnuva bitmeye yakın düşün o adam listeye girdi ndjajsjsjsjsj gelde götünle gülme
Ben banlanmıstım o yüzden bilmiyorum…Geçen holigan turnuva 7-8 saat sürdü birisi 60. Sırada bitirdi adam forumda bile yoktu neyse geldi 60 ta falan bitirdim dedi turnuva bitmeye yakın düşün o adam listeye girdi ndjajsjsjsjsj gelde götünle gülme
Olum hani sen ben yoktu, akşam bi kazanayım da sen gör, 6.kişi sensinKimse çökemez tg den kendimi garantiye aldım pyhahahaha
Akşam ben yokum la şaka maka puhahahahOlum hani sen ben yoktu, akşam bi kazanayım da sen gör, 6.kişi sensin
Paramızı alalım 3 kişi 27₺Aha resmi won
Paramızı alalım 3 kişi 27₺Aha resmi won
31.oluyonmu dost bugünDeli bi herifsin sen ya 😂😂
Ödül hakkımı sigara ile taçlandırmak istiyorum daha siftah etmedik qk puhahahKanka şöyle yapıyoruz kâr 750 tl ben 250 @Mrlbra 250 @tekalali6767 250 bölüşelim rolling açın isterseniz 😂