Oooo benim de aklımdan geçen buydu zaten a
Burda yanıldığun gibi maçtada kuponda da yanılmadın inşallah ahahah
Kdkskdmdmdmd olm bi kazanalım bi takip edilsin 🤣 sen teşkoya üyeysen alırsın 🤣Şu 5 i yazsana merak ettim pyhahah
Kazanmadan söylemiyor da şimdi söylemediği kişiler falan kazamır bana vermez diye shshsbKdkskdmdmdmd olm bi kazanalım bi takip edilsin 🤣 sen teşkoya üyeysen alırsın 🤣
Hem 5 diyip üstüne takip olmaz teşko meşko bilmem ben vip alandayımKdkskdmdmdmd olm bi kazanalım bi takip edilsin 🤣 sen teşkoya üyeysen alırsın 🤣
Hahahshsjhshs kahkaha attım ak puajajajKazanmadan söylemiyor da şimdi söylemediği kişiler falan kazamır bana vermez diye shshsb
Olum zaten kimse bi şey vermiyor ki geçen yarık milyon kazanan adamdan 430₺ düşmüş, diğer kazanan maça basıp gelirse dağıtım yapacaktı 🤣Kazanmadan söylemiyor da şimdi söylemediği kişiler falan kazamır bana vermez diye shshsb
Bol şanslar dostum yeter ki sen kazan 🙏🥰Kimseye ulaşmıcam bol şansEkli dosyayı görüntüle 720416
Ben ilk 5teyim bugün haberin olsun beni o 5e yad takip edemem shahahaOlum zaten kimse bi şey vermiyor ki geçen yarık milyon kazanan adamdan 430₺ düşmüş, diğer kazanan maça basıp gelirse dağıtım yapacaktı 🤣
Hatırlatma turnuva çıktı mertlik bozuldu ak puahhahaOlum zaten kimse bi şey vermiyor ki geçen yarık milyon kazanan adamdan 430₺ düşmüş, diğer kazanan maça basıp gelirse dağıtım yapacaktı 🤣
Yok abi 750K da kazansam 5 kişiBen ilk 5teyim bugün haberin olsun beni o 5e yad takip edemem shahaha
Ben bilmem ben 2. SıradayımYok abi 750K da kazansam 5 kişi
500$ da kazansak 5 kişi
1 ben tşkYok abi 750K da kazansam 5 kişi
500$ da kazansak 5 kişi
1 de kim var akBen bilmem ben 2. Sıradayım
Utanmıyor soearken1 de kim var ak