- 22,450
- 23,113
- 113
Barem 51 açılmış yine tehlike kokusu alıyorum
Barem 51 açılmış yine tehlike kokusu alıyorum
Salma şu zehri akBarem 51 açılmış yine tehlike kokusu alıyorum
Orasıda öyle tabiOlım adamalr zorla mı oynatıyor bizim millet malsa adamlar napsın 🤣
O turnuvaları altyağı ve sağlayıcı yapıyor diye biliyorum siteler değildeOrasıda öyle tabi
Şu poker turnuvalarında bile haftalık 1-2m dağıtıyor adamlar. Kıçıkırık betcolardan hayatta göremeyeceğin bi hareket
Üst tehlikeli geldi bana siksen almazdım üstSalma şu zehri ak
Betcoda milyon diyince vbet piabella harici konuşmaya gerek yok la zaten puhajahaOrasıda öyle tabi
Şu poker turnuvalarında bile haftalık 1-2m dağıtıyor adamlar. Kıçıkırık betcolardan hayatta göremeyeceğin bi hareket
Betboxta var sağlam milyonu bilmemBetcoda milyon diyince vbet piabella harici konuşmaya gerek yok la zaten puhajaha
Ne aldı bilmiypz ki ama üst olur laÜst tehlikeli geldi bana siksen almazdım üst
Doğru oda varBetboxta var sağlam milyonu bilmem
O alana kadar maç biter zaten zehirli bişey yok abaNe aldı bilmiypz ki ama üst olur la
Aklından neler geçiyor yiğidim pyhahahahO alana kadar maç biter zaten zehirli bişey yok aba
Üst sayacakken alta kurutuyoruz heKafama sadece bu maç yattı başka maç bulamadım bol şans Ekli dosyayı görüntüle 720432
Alt oynamaktan normalde nefret ederim, içimden alt geçti anlamadığım bi şekildeÜst sayacakken alta kurutuyoruz he
Dağıtım yapacağım kişi sayısı 5i geçmez bugün ödül alırsak, bi salak biziz ak geleni dağıtıyozAkşam 420k alırsak anlatırım
Son 5 günde ettiğin en zekice söz abababDağıtım yapacağım kişi sayısı 5i geçmez bugün ödül alırsak, bi salak biziz ak geleni dağıtıyoz
Şu 5 i yazsana merak ettim pyhahahDağıtım yapacağım kişi sayısı 5i geçmez bugün ödül alırsak, bi salak biziz ak geleni dağıtıyoz
Hafi bakalımAlt oynamaktan normalde nefret ederim, içimden alt geçti anlamadığım bi şekilde