- 38,608
- 38,737
- 113
Hop hemşerim nereyeBen uyuyom beyler hadi herkese bol bol şanslar
Hop hemşerim nereyeBen uyuyom beyler hadi herkese bol bol şanslar
Evet o meseleyle alakalı ama büyük gelişmeler var negatif yönde butra keyfe oynuyo kaybetse de ona dokunmaz o yüzden dörtlü oynuyır adam200 lazım dıyordun o muhabbet mi bol şans
@butragueno sen niye dörtlü yaptın dost
Bilmiyom ki bende bir baktim 4 olmus hixbirine kiyamadim biraktim hepsini hepsi yatmazsa iyi200 lazım dıyordun o muhabbet mi bol şans
@butragueno sen niye dörtlü yaptın dost
Oranlar düşük olunca ben de baktım şöyle bi hoşuma gitti kupon şans artık zaten kendim oynasam da daha iyisi çıkmazdjDeseydin la o kadar basacagini ben 200 300 sallarsin gibisine verdim puahha
kral bı profilimdeki adam bir de frank castleDejounte murray yok ama sikintili gibi zion oynarsa rahat gelir
Tam keyfe degil ama gitsede üzmeyecek paralar maaşi falan gömmedikten sonra siknti yokEvet o meseleyle alakalı ama büyük gelişmeler var negatif yönde butra keyfe oynuyo kaybetse de ona dokunmaz o yüzden dörtlü oynuyır adam
Hee iyi iyi kendi kararin olsun dostOranlar düşük olunca ben de baktım şöyle bi hoşuma gitti kupon şans artık zaten kendim oynasam da daha iyisi çıkmazdj
Yiaaa şapşik sen bizim için konumu açtııın zuahahBeyler böyle bir konu açayim dedim ben kasa varsa ve maç varsa her gun nba kuponu yapmaya çalışıcam. Burada fikir alışverişi yaparız. Eksik oyuncu varsa falan konuşuruz. Ben her türlü en az 1 kupon atmaya çalışıcam Nba ile ilgili herkesi beklerizHerkese bol şanslar
Aynen maaşı falan gömdükçe daha yüksek oynamaya başlıyoruz zatenTam keyfe degil ama gitsede üzmeyecek paralar maaşi falan gömmedikten sonra siknti yok![]()
Uyucam maclar baslarsa 6ya kadar uyuyamayiz ondan kaciyom puhahaHop hemşerim nereye
Şükür dost artik kontrol edebiliyoz kendimizi ayirdigimizla olursa olur olmazsa zorlamiyomAynen maaşı falan gömdükçe daha yüksek oynamaya başlıyoruz zaten
Olum deli misin ölünce zaten hep uyucaz harcama zamanını gözlerini kapatarak yok mu bişiyler kuzen zuahhaUyucam maclar baslarsa 6ya kadar uyuyamayiz ondan kaciyom puhaha
Aynen senin icin bak garanti kupon puhahaYiaaa şapşik sen bizim için konumu açtııın zuahah
En doğrusu şu sorunları hallesedem bende aynı o şekilde takılcam bakalımŞükür dost artik kontrol edebiliyoz kendimizi ayirdigimizla olursa olur olmazsa zorlamiyom
Benim 5 senelik konum suatın konusunu döverYiaaa şapşik sen bizim için konumu açtııın zuahah
Ben Almanya'dan giriyorumforuma vpn'siz girebilen varmı
Ben giriyom gizli sekmeeyim hep ben dene birforuma vpn'siz girebilen varmı
Oyuncu bahsi ayri puahhhaa hem bizde euroligde var iki organizasyonu kimse birlestiremedi ben haric puhahahBenim 5 senelik konum suatın konusunu döver
Gerçi artık çekim paylaş için kullanılıyor duvarlar örümcek bağlamış
Girilmiyor vpn açıkkende kumara odaklanamıyoruzforuma vpn'siz girebilen varmı