- 80,249
- 53,086
- 113
@Mrlbra kanka şu kzidimi biraksana artik
Kral bu geceye bana 1.40 orandan 2 maç lazım böyle düşük üst baremleinden üst falan hangi maçları önerirsin@Mrlbra kanka şu kzidimi biraksana artik
Kanka tam kupon atiyodumKral bu geceye bana 1.40 orandan 2 maç lazım böyle düşük üst baremleinden üst falan hangi maçları önerirsin
Onun yerine golden iyi handi al tek mac önerim o olur illa 2 mac gerekmiyorsaKral bu geceye bana 1.40 orandan 2 maç lazım böyle düşük üst baremleinden üst falan hangi maçları önerirsin
Dost garanti gibi olsun 2 tane 1.40 oran olsun diye dedimOnun yerine golden iyi handi al tek mac önerim o olur illa 2 mac gerekmiyorsa
Jokic asist oyna 10 tane gelmezse ibanini at kupon masrafın bendenDost garanti gibi olsun 2 tane 1.40 oran olsun diye dedim
Baskette 1.4 garanti bir oran degil dost benim fikrim o yönde eger oynadigin sitede dusuk baremden ust alabiliyosan üst aldigim 2 maca en dusukten basDost garanti gibi olsun 2 tane 1.40 oran olsun diye dedim
Sen 300k bastin mi gecen anlayamadim ban yedin diye mi basamadinJokic asist oyna 10 tane gelmezse ibanini at kupon masrafın benden
Everyden oynuyorum kral 1.05 ten bile üst baremi açıyorlar oyuzden dedim bı bakayım dediklerineBaskette 1.4 garanti bir oran degil dost benim fikrim o yönde eger oynadigin sitede dusuk baremden ust alabiliyosan üstbaldigim 2 maca en dusukten bas
Ban yedim konu açılmıcak diyede vazgeçtim valla dun maxey tutum bide porzingiz 3 luklerinden iyi kazandim bugün denver in maci var valla değil 300 1000m de basılırSen 300k bastin mi gecen anlayamadim ban yedin diye mi basamadin![]()
Hee o zman 1.35 lerden falan alEveryden oynuyorum kral 1.05 ten bile üst baremi açıyorlar oyuzden dedim bı bakayım dediklerine
Ee basmiyon mu simdiBan yedim konu açılmıcak diyede vazgeçtim valla dun maxey tutum bide porzingiz 3 luklerinden iyi kazandim bugün denver in maci var valla değil 300 1000m de basılır
Kral beni ciddiye almıyormusun jokice oyna diyorum banko gelirEveryden oynuyorum kral 1.05 ten bile üst baremi açıyorlar oyuzden dedim bı bakayım dediklerine
Bilmiyorum ki borcum çok azar azar gitmekte hayir var belli olmaz bakalimEe basmiyon mu simdi
Memphis maçı 231.5 üst dedim 1.42 den bide houston New York maçında 217 çıkmaz mı onu sorcaktimHee o zman 1.35 lerden falan al
Estağfurullah kral yorumunu görmedim Sergen hocam 2 3 tane üst üste atmış oyuzden göremedimKral beni ciddiye almıyormusun jokice oyna diyorum banko gelir
Houston macina üst almayi cok sevmiyom.sen bilirsin yinedeMemphis maçı 231.5 üst dedim 1.42 den bide houston New York maçında 217 çıkmaz mı onu sorcaktim
Kral sana diyorum ki jokicin asistine gir gelmezse zararını ben karsilacam söz veriyorum sergen hocada şahit olsun maksat garanti varken enisi onu oynamak gerisini sen bilirsin artikEstağfurullah kral yorumunu görmedim Sergen hocam 2 3 tane üst üste atmış oyuzden göremedim