- 8,548
- 10,750
- 113
Tmam alıyorum o 2 maçı son 500 ü iteliyorumKonu bunun icin var iste mlbranin 2 maca bas bir mac daha benim kupondan al banko diye bisey yok olsa işimiz ne burada
Tmam alıyorum o 2 maçı son 500 ü iteliyorumKonu bunun icin var iste mlbranin 2 maca bas bir mac daha benim kupondan al banko diye bisey yok olsa işimiz ne burada
Sorma puhaha magide şov yapmis bugun helal ama iste kaybedicek kafa ayniysaAtamın içinden The magician çıktı iyi mi
Kuponu at kolpa sıktın sanki puhahhahaTmam alıyorum o 2 maçı son 500 ü iteliyorum
Ben eskiden hatırlıyorum tgs 0-1 gol bile oynardım sonra alt bahsi kapandı bende taraf bahside uçtu sadece üst kaldıÜst al handi al boyle bultende cok mac varken 2 3 mac rahatt bulursun az sansin varsa tutturma ihtimali yuksek
Gecenin suprizleri milvaki new ve wash kazanabilir bence hepsi degil tabi ama supriz bu maclardan cikar bnce milvanin baya orani var newindeNewyork
İndiana
Phoenix kazanır sanki
Senin verdiğin top secretben böyle bi kupon vermedim neyse![]()
Evet gülKomik mi
Tamam papatyamEvet gül
Dogru yoldasin puahhaBen eskiden hatırlıyorum tgs 0-1 gol bile oynardım sonra alt bahsi kapandı bende taraf bahside uçtu sadece üst kaldı
AşırıKomik mi

Adam 50 kere sıfırdan 1 milyona çıkıp batırdı durma muhabbeti yokAtamın içinden The magician çıktı iyi mi
Bizimde son ortak noktamız çok 🤣Bi @Mrlbra etkisi yaratmaz ama bizimde son paramız kral zuahhaEkli dosyayı görüntüle 718043
Kanka öyle zaten napacak hayır nereye çıkacak allahına mı kavuşacak hedef yok bi bok yokAdam 50 kere sıfırdan 1 milyona çıkıp batırdı durma muhabbeti yok
Golden guven veren takim degil orlando golden den kat ve kat daha iyi takim benceBi @Mrlbra etkisi yaratmaz ama bizimde son paramız kral zuahhaEkli dosyayı görüntüle 718043
Abi kupoana yüklenmeyin patlatacaksınız 🤣Bi @Mrlbra etkisi yaratmaz ama bizimde son paramız kral zuahhaEkli dosyayı görüntüle 718043
Neyse sabah beraber rollinglerde cugara parası kovalarız zuhahaBizimde son ortak noktamız çok 🤣
Bu aralar forumda üç hanelere çıkanları çok görüyorum suatım her sene yaza doğru bizde bi kere çıkıp batıyoruz. Vakit geldi gibiSorma puhaha magide şov yapmis bugun helal ama iste kaybedicek kafa ayniysa
Geldi zehirli okNeyse sabah beraber rollinglerde cugara parası kovalarız zuhaha