http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin NBA ve Eurolig Kupon Paylaşımı

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Bellingham

𝐉𝐮𝐝𝐞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,559
10,762
113
Olm bak futbolda kendimi överim mütevazilik yapmamda basketten az çok anlarım sizin kadar iyi değilim, ama inan şahsi fikrim finlandiya litvanya ligine falan oynarım, nba oynamam ben böyle kanser bi lig görmedim. Premier lig gibi herkes güçlü kim napıcak belli değil alt diyon 300 çıkıyor üst diyon 180 bitiyor 1 diyon 2 oluyo 2 diyon 1 oluyo beni bi ara manyak etti

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,249
53,086
113
Olm bak futbolda kendimi överim mütevazilik yapmamda basketten az çok anlarım sizin kadar iyi değilim, ama inan şahsi fikrim finlandiya litvanya ligine falan oynarım, nba oynamam ben böyle kanser bi lig görmedim. Premier lig gibi herkes güçlü kim napıcak belli değil alt diyon 300 çıkıyor üst diyon 180 bitiyor 1 diyon 2 oluyo 2 diyon 1 oluyo beni bi ara manyak etti
Diger liglerde farksiz ve nba e alt oynanmaz hele ms hiç

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,608
38,737
113
Poker hariç kumarın her türlüsünde iyiyiz dost. Pokerden anlasak zaten holiganda ilk 3e girerdik

Bellingham

𝐉𝐮𝐝𝐞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,559
10,762
113
Poker hariç kumarın her türlüsünde iyiyiz dost. Pokerden anlasak zaten holiganda ilk 3e girerdik
Pokerde inan büyük şans valla anlamakla alakası yok orta sıralara gelince çipte azsa ne kadar iyi olursan ol çipin bitiyor oluşu sıkıştırıyor mecbur bi yerde restliyosun elin ne olursa olsun karşıdaki gavat seni eliyor dellenmelik