- 22,450
- 23,112
- 113
Link varda ban yerimGirilmiyor vpn açıkkende kumara odaklanamıyoruz
Link var mı
Link varda ban yerimGirilmiyor vpn açıkkende kumara odaklanamıyoruz
Link var mı
Diger liglerde farksiz ve nba e alt oynanmaz hele ms hiçOlm bak futbolda kendimi överim mütevazilik yapmamda basketten az çok anlarım sizin kadar iyi değilim, ama inan şahsi fikrim finlandiya litvanya ligine falan oynarım, nba oynamam ben böyle kanser bi lig görmedim. Premier lig gibi herkes güçlü kim napıcak belli değil alt diyon 300 çıkıyor üst diyon 180 bitiyor 1 diyon 2 oluyo 2 diyon 1 oluyo beni bi ara manyak etti
ben böyle bi kupon vermedim neyseBol şans
Olm alt oynanmaz taraf oynanmaz napıcaz molada sahaya çıkan danscı kızların iç çamaşır rengini mi tahmin etcez zuahhahDiger liglerde farksiz ve nba e alt oynanmaz hele ms hiç
Efkale 50 at o yollasınLink varda ban yerim
Bol şansBol şans
Atam napıyosun sen, kupon senin değil dimi?Bol şans
Poker hariç kumarın her türlüsünde iyiyiz dost. Pokerden anlasak zaten holiganda ilk 3e girerdikOlm bak futbolda kendimi överim mütevazilik yapmamda basketten az çok anlarım sizin kadar iyi değilim, ama inan şahsi fikrim finlandiya litvanya ligine falan oynarım, nba oynamam ben böyle kanser bi lig görmedim. Premier lig gibi herkes güçlü kim napıcak belli değil alt diyon 300 çıkıyor üst diyon 180 bitiyor 1 diyon 2 oluyo 2 diyon 1 oluyo beni bi ara manyak etti
Üst al handi al boyle bultende cok mac varken 2 3 mac rahatt bulursun az sansin varsa tutturma ihtimali yuksekOlm alt oynanmaz taraf oynanmaz napıcaz molada sahaya çıkan danscı kızların iç çamaşır rengini mi tahmin etcez zuahhah
Pokerde inan büyük şans valla anlamakla alakası yok orta sıralara gelince çipte azsa ne kadar iyi olursan ol çipin bitiyor oluşu sıkıştırıyor mecbur bi yerde restliyosun elin ne olursa olsun karşıdaki gavat seni eliyor dellenmelikPoker hariç kumarın her türlüsünde iyiyiz dost. Pokerden anlasak zaten holiganda ilk 3e girerdik
Ver bana banko 3 maç banko amaÜst al handi al boyle bultende cok mac varken 2 3 mac rahatt bulursun az sansin varsa tutturma ihtimali yuksek
Kuponu ben verdim yani kesin olarak onunAtam napıyosun sen, kupon senin değil dimi?
Atamın içinden The magician çıktı iyi miKuponu ben verdim yani kesin olarak onunne bileyim 43k basacak
Konu bunun icin var iste mlbranin 2 maca bas bir mac daha benim kupondan al banko diye bisey yok olsa işimiz ne buradaVer bana banko 3 maç banko ama
Punisher cok fena ya twdden beri hayranıyız bu adamın cogu oynadığı film dizi izleniyorkral bı profilimdeki adam bir de frank castle
Komik miEfkale 50 at o yollasın
Bi 2 gün daha banlatalım kardeşimizi
Evet güldük biz UzaKomik mi
Normal giriyorum ben ama cok hsta veriyor yenilip tekrar deniyorum 5.6 kere düzeliyorforuma vpn'siz girebilen varmı