Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nba Play in Maçları

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
Houston rockets şampiyon
İmkânsız çünkü Houston 5 numaraları bence iyi degıl alperen misal Denver veya Oklahoma final oynasa jokiçle baş edemez ki steven adams yaşlı eski oklahama zamanında Durant beraber ıyıydı ama 10 yıl önce Houston bu 5 numara larla şampion olmasın imkansız

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
İmkânsız çünkü Houston 5 numaraları bence iyi degıl alperen misal Denver veya Oklahoma final oynasa jokiçle baş edemez ki steven adams yaşlı eski oklahama zamanında Durant beraber ıyıydı ama 10 yıl önce Houston bu 5 numara larla şampion olmasın imkansız
Kral baron benim dediğim olur

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
@morgana yatıyomsm dostum şöyle yaptık zar zor geldi freebet fena git muyor Lakers bugün kazanamaz gibi ilk mesaj atmıstım sildim Lakers kazanır diye ama değiştırdım sonra ilk maçlar 103.5 üst çok düşük geldi iyiki degıstırmsm bol şanslar sana

Ekli dosyalar

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
Freebet kaldı tele dayan cincincati🙂

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
@morgana yatıyomsm dostum şöyle yaptık zar zor geldi freebet fena git muyor Lakers bugün kazanamaz gibi ilk mesaj atmıstım sildim Lakers kazanır diye ama değiştırdım sonra ilk maçlar 103.5 üst çok düşük geldi iyiki degıstırmsm bol şanslar sana
ilk maçları iyiki beklemisim bugun oynasaydım lakers maçına lakers win verecektim. daha ilk maçtan yatmış olacaktım.

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
Dün almadın bugün al bare isim soyisim Le beraber iban şans getırır ınsallah

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
Fener çok atar bugün 8 eksıkle gelmıs kayseri kocaeli süperligde erokspor üstü takım acık oynuyor üst olur oran süper öyle hissetim

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
Çok banko var gibi gelıyorda patlıyor bir yerden Belçika da 3 maç var sakat hiç bulaşma İtalya 3 maç var sakat hiç bulaşma

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
şu 3 maça gözüm dikildi üçününde kazanması lazım. yani bol gollü maçlar olabilir
İyi kupon rize gelirse gelir ama kayseri'de 8 eksik var bende dıcektım başakşehir banko diye çok formda savunma üçlüye döndükten sonra hep kazanma alışkanlıgı oldu antep deplasman çok kotu

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
İyi kupon rize gelirse gelir ama kayseri'de 8 eksik var bende dıcektım başakşehir banko diye çok formda savunma üçlüye döndükten sonra hep kazanma alışkanlıgı oldu antep deplasman çok kotu
umarım bugunu ikimizde kazançlı kapatırız. havalarda güzel :D kuponlarda güzel bir tek kazanmak kaldı

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
Ben normalde hayatta alt üst oynamam futbolda kocaeli erokspor çok n tutuyorum üst süper ligde acık oynar çok erokspor her macı üst bitiyor oran 1.80 üst mükemmel çok tutuyorum

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Ben normalde hayatta alt üst oynamam futbolda kocaeli erokspor çok n tutuyorum üst süper ligde acık oynar çok erokspor her macı üst bitiyor oran 1.80 üst mükemmel çok tutuyorum
ben kocaelide yasıyorum kocaeli şu an iyi gidiyor. maçlarına ne kadar gitmesemde halk heyecanlı şu an