Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nba Play in Maçları

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
Ne dersın sen ıyı takıp edıyorsun atlanta ustcu mıamı altcı takımlar miamı maclarına üst oynadıgımda kanser edıyor çünkü triple atan duncun robınson başka kimse yok belki herro yorumun Dallas mephıs kesın üst olur Dallas kadrosu bence iyi memphıs tempolu oynayan takım ayrıca klay Thompson davıs gıbı yıldızları var ırvıng sakat olmasa geçen seneki gıbı fınal oynuyabılır

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Haklısın memphıs 5 numarası deve varya çöp morant ıyı scaty Pippen fena degıl memphıs davıs gıbı bir 5 numara olsa final bile oynardı
ben houstonun düşmesini beklerken mephis düştü. mephisde morant topluyamıyor takımı. gelelim son oynanıcak maçlara dallas mephis maçı üst biter. miami atlantada çok kararsızım. birisinde heroo var birisinde young var. üstte bitebilir atlanta kazanabilirde

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Ne dersın sen ıyı takıp edıyorsun atlanta ustcu mıamı altcı takımlar miamı maclarına üst oynadıgımda kanser edıyor çünkü triple atan duncun robınson başka kimse yok belki herro yorumun Dallas mephıs kesın üst olur Dallas kadrosu bence iyi memphıs tempolu oynayan takım ayrıca klay Thompson davıs gıbı yıldızları var ırvıng sakat olmasa geçen seneki gıbı fınal oynuyabılır
bence oranların açıklanmasını beklemek mantıklı olabilir. tamam bugun davis oynadı ama onunda sagı solu belli olmuyor. en son houston maçında alperenin agzına ederken birden sakatlandı. güvenmiyorum onada pek

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
Haklısın Dallas memphıs kesın üst nolur çok guvenıyorum eğer memphıs geride olduğu müddetçe daha rahat üst nolur çünkü memphıs gerideyken 10 saniyede hücum edıyor sezon boyu çok dıkkat ettım atlanta da bakarsan NBA altcı takımları oynadıgı maçlar hep üst oldu atlanta Orlando gibi savunma sıfır atlanta young uzerınden oynuyorlar savunma yapamıyor young hıc bol şanslar miamı NBA temposuz oynayan vasat takımı

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
bence oranların açıklanmasını beklemek mantıklı olabilir. tamam bugun davis oynadı ama onunda sagı solu belli olmuyor. en son houston maçında alperenin agzına ederken birden sakatlandı. güvenmiyorum onada pek
Buyur dost

Ekli dosyalar

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
ikisinede üst desek 300 bassak aslında 1000 tl onuda diğer maçlarla üstüne koyabiliriz. ama dediğim gibi atlanta ve miamide çok kararsızım. young atar bi şekilde ama herro atabilirmi ne olacak belli değil
Memphıs Dallas 220.5 üst banko. 1.80 oran 1xbet alt yapılı sitelerde 90 bın kaçıran ribaunt arkadaş öyle oynadığı ıyımıs atlanta miamı 88.5 üstü ribaunt diyorum young hava yakalıyamaz miamı sert savunmaaına karsı miamı triple çöp çok kaçar bu maçta sayılar bol şanslar

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Memphıs Dallas 220.5 üst banko. 1.80 oran 1xbet alt yapılı sitelerde 90 bın kaçıran ribaunt arkadaş öyle oynadığı ıyımıs atlanta miamı 88.5 üstü ribaunt diyorum young hava yakalıyamaz miamı sert savunmaaına karsı miamı triple çöp çok kaçar bu maçta sayılar bol şanslar
oynuyalım ama fazla basmıyalım 200 yada 300 tl basalım gelirse üstünü katlar devam ederiz gelmezsede üzülmeyiz

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
Ribaunt ları acmamıs öyle oyuncu rıbaundu acık

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Nasıl istersen bende aynısını oynucam inşallah gelir
dallas yerine baska bir takım olsa düşünmeden 300 üzeri oynarımda. davisin sakatlıkları bitmiyor o beni düşündürüyor yani dün davis olmasa kazanamazlardı maçı. oynuyalım eğer tutturursak birşeyler gelir yine yeni bir kupon üzerine düşünürüz zaten güzel maçlarda baslıyor nbade

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
tenis ve voleybol harici kadınların yaptığı sporlardan uzak duruyorum ben. yani wnba bile çok sakat.
Şans saglık olsun Dallas memphıs 220.5 üst çok tutuyorum tek sıkıntı play ın olması ama memphıs çok tempolu oynuyor gerıde olduğu müddetçe rahat üst olur klay Thompson kendını buldu Washington ıyı bunlar ıyı üçlükcu rahat o baremden üst olur

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
Atlanta macının ribaunt ları acılır inşallah neden ribaund bılıymsn young şutları miamı sert savunmasına karsı gitmicek hıssedoyorum miami çok kacırıyor vasat takım hıc sevmıyotum miamı adebeyo neden sığır var NBA vasat 5 numaralarından herro young çok kacırıcak 88.5 üst ribaund banko öyle analiz yaptım