- 2,717
- 999
- 113
Haklısın memphıs 5 numarası deve varya çöp morant ıyı scaty Pippen fena degıl memphıs davıs gıbı bir 5 numara olsa final bile oynardımemphis koç değiştirme kurbanı oldu yani normal sezonda ilk 3 telerdi
Haklısın memphıs 5 numarası deve varya çöp morant ıyı scaty Pippen fena degıl memphıs davıs gıbı bir 5 numara olsa final bile oynardımemphis koç değiştirme kurbanı oldu yani normal sezonda ilk 3 telerdi
ben houstonun düşmesini beklerken mephis düştü. mephisde morant topluyamıyor takımı. gelelim son oynanıcak maçlara dallas mephis maçı üst biter. miami atlantada çok kararsızım. birisinde heroo var birisinde young var. üstte bitebilir atlanta kazanabilirdeHaklısın memphıs 5 numarası deve varya çöp morant ıyı scaty Pippen fena degıl memphıs davıs gıbı bir 5 numara olsa final bile oynardı
bence oranların açıklanmasını beklemek mantıklı olabilir. tamam bugun davis oynadı ama onunda sagı solu belli olmuyor. en son houston maçında alperenin agzına ederken birden sakatlandı. güvenmiyorum onada pekNe dersın sen ıyı takıp edıyorsun atlanta ustcu mıamı altcı takımlar miamı maclarına üst oynadıgımda kanser edıyor çünkü triple atan duncun robınson başka kimse yok belki herro yorumun Dallas mephıs kesın üst olur Dallas kadrosu bence iyi memphıs tempolu oynayan takım ayrıca klay Thompson davıs gıbı yıldızları var ırvıng sakat olmasa geçen seneki gıbı fınal oynuyabılır
Buyur dostbence oranların açıklanmasını beklemek mantıklı olabilir. tamam bugun davis oynadı ama onunda sagı solu belli olmuyor. en son houston maçında alperenin agzına ederken birden sakatlandı. güvenmiyorum onada pek
ikisinede üst desek 300 bassak aslında 1000 tl onuda diğer maçlarla üstüne koyabiliriz. ama dediğim gibi atlanta ve miamide çok kararsızım. young atar bi şekilde ama herro atabilirmi ne olacak belli değilBuyur dost
Memphıs Dallas 220.5 üst banko. 1.80 oran 1xbet alt yapılı sitelerde 90 bın kaçıran ribaunt arkadaş öyle oynadığı ıyımıs atlanta miamı 88.5 üstü ribaunt diyorum young hava yakalıyamaz miamı sert savunmaaına karsı miamı triple çöp çok kaçar bu maçta sayılar bol şanslarikisinede üst desek 300 bassak aslında 1000 tl onuda diğer maçlarla üstüne koyabiliriz. ama dediğim gibi atlanta ve miamide çok kararsızım. young atar bi şekilde ama herro atabilirmi ne olacak belli değil
dallastada iyicce işler karışmaya başladıMemphıs Dallas 220.5 üst banko. 1.80 oran 1xbet alt yapılı sitelerde 90 bın kaçıran ribaunt arkadaş öyle oynadığı ıyımıs atlanta miamı 88.5 üstü ribaunt diyorum young hava yakalıyamaz miamı sert savunmaaına karsı miamı triple çöp çok kaçar bu maçta sayılar bol şanslar
oynuyalım ama fazla basmıyalım 200 yada 300 tl basalım gelirse üstünü katlar devam ederiz gelmezsede üzülmeyizMemphıs Dallas 220.5 üst banko. 1.80 oran 1xbet alt yapılı sitelerde 90 bın kaçıran ribaunt arkadaş öyle oynadığı ıyımıs atlanta miamı 88.5 üstü ribaunt diyorum young hava yakalıyamaz miamı sert savunmaaına karsı miamı triple çöp çok kaçar bu maçta sayılar bol şanslar
Nasıl istersen bende aynısını oynucam inşallah geliroynuyalım ama fazla basmıyalım 200 yada 300 tl basalım gelirse üstünü katlar devam ederiz gelmezsede üzülmeyiz
dallas yerine baska bir takım olsa düşünmeden 300 üzeri oynarımda. davisin sakatlıkları bitmiyor o beni düşündürüyor yani dün davis olmasa kazanamazlardı maçı. oynuyalım eğer tutturursak birşeyler gelir yine yeni bir kupon üzerine düşünürüz zaten güzel maçlarda baslıyor nbadeNasıl istersen bende aynısını oynucam inşallah gelir
Bol şansarkadaşlar kalan son iki maça şöyle bir kupon yapıp elimde kalan son 500 tlyi basma planım var. Fikirlerinizi alayım dedim yapılırmı yoksa çok mu hayalperest (imkansıza yakın) bi kupon mu yapmış olurum.
Ekli dosyayı görüntüle 769011
şans kaçtı yorumları dinleyip yapmadım 2500 tl uçtuBol şans
Ozaman ona bol şansşans kaçtı yorumları dinleyip yapmadım 2500 tl uçtu![]()
ama bugün güzel bir kuponum var
Bende kadınlardam patates bir sıfır ondeydı gıttı macı verdı beraberlıkte yetıyodu sağlık olsunşans kaçtı yorumları dinleyip yapmadım 2500 tl uçtu![]()
ama bugün güzel bir kuponum var
tenis ve voleybol harici kadınların yaptığı sporlardan uzak duruyorum ben. yani wnba bile çok sakat.Bende kadınlardam patates bir sıfır ondeydı gıttı macı verdı beraberlıkte yetıyodu sağlık olsun
tenis ve voleybol harici kadınların yaptığı sporlardan uzak duruyorum ben. yani wnba bile çok sakat.
Şans saglık olsun Dallas memphıs 220.5 üst çok tutuyorum tek sıkıntı play ın olması ama memphıs çok tempolu oynuyor gerıde olduğu müddetçe rahat üst olur klay Thompson kendını buldu Washington ıyı bunlar ıyı üçlükcu rahat o baremden üst olur