Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nba Play in Maçları

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
benimde aklımda houston laker ve oklama city maçları var. houston ve oklama win lakers üst biter diye düşünüyorum. yada houston maçına alt oynuyabilirim çünkü curry çok güzel tutuyorlar attırmıyorlar
Oklahoma macı pazar öğlen bakmadımda spıker dedı 38 saat sonra kazanan Oklahoma oynucak dedı ilk maçlar savunma yapmıyorlar mrmphıs Oklahoma ilk maç üst olur bır tarafta Alexander fi diğer tarafta morant

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Oklahoma macı pazar öğlen bakmadımda spıker dedı 38 saat sonra kazanan Oklahoma oynucak dedı ilk maçlar savunma yapmıyorlar mrmphıs Oklahoma ilk maç üst olur bır tarafta Alexander fi diğer tarafta morant
lakers oklahama üst houston alt oynanabilir. tek korkum houstonda alperen ve jalen greenin kötü oynamaları. günlerindeyken önlerinde kimse duramıyorda ama playofflar işte herşey olabilir

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
İlk maçlar savunma olmuyor serı 3.3 gelınce sert savunma oluyor gölden Houston rıbaunt üst tutoyorum memphıs koçu psrısbasketball calıstaran adam geçen sene euro cup alan eurocup alan Euroleague'de ertesi sene oynamaya hak kazanıyor hopeal tel Aviv euroblıgde seneye

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
lakers oklahama üst houston alt oynanabilir. tek korkum houstonda alperen ve jalen greenin kötü oynamaları. günlerindeyken önlerinde kimse duramıyorda ama playofflar işte herşey olabilir
Lakers alt olabilir doncıc trıple gırmesse LeBron yaslı Minnesota altcı takım

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
İlk maçlar savunma olmuyor serı 3.3 gelınce sert savunma oluyor gölden Houston rıbaunt üst tutoyorum memphıs koçu psrısbasketball calıstaran adam geçen sene euro cup alan eurocup alan Euroleague'de ertesi sene oynamaya hak kazanıyor hopeal tel Aviv euroblıgde seneye
aslında ilk maçlara oynamayıp ikinci maçlara oynanabilir bi gözlemleriz ilk maçları kim nabıyor filan diye. şimdi houston ve oklama ilk tecrübeleri. euroleguenden hiç takip etmiyorum onun için yorum yaparsam yalan olmuş olur

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
aslında ilk maçlara oynamayıp ikinci maçlara oynanabilir bi gözlemleriz ilk maçları kim nabıyor filan diye. şimdi houston ve oklama ilk tecrübeleri. euroleguenden hiç takip etmiyorum onun için yorum yaparsam yalan olmuş olur
Golden Takaslardan sonra altcı takım oldu Houston altcı takım sert savunma olur jalen green curry triple gırmıcek

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
goldenda butler olmasa hiç süphe duymam houston win veririmde adamın lakabı plaayoff jimmy. herşey beklenebilir
Onun yuzunden alt oluyor 24 saniyeyoı sonuna kadar kullanıyor miami altcı olmuştu onun yüzünden ondan önce Chicago bütler no zamanda Chicago maçları hep alt bıtıyırdu

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
Golden Houston ribaunt üst olur analiz memphıs Oklahoma üst ben öyle analız ettim

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
Çok uzun zamandır NBA takıpteyım ilk okuldan veri yaş 38 sene 97 NBA kanald verırıdi Philadelphia macı verırdı İverson zamanlarında bırde şan Antonio maclarını verırdı tım duncun dıkembe Mutombo bu iki takımım maclarıno her sabah kanald verir sabah okula gitmeden bunlarınizlerdim

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Çok uzun zamandır NBA takıpteyım ilk okuldan veri yaş 38 sene 97 NBA kanald verırıdi Philadelphia macı verırdı İverson zamanlarında bırde şan Antonio maclarını verırdı tım duncun dıkembe Mutombo bu iki takımım maclarıno her sabah kanald verir sabah okula gitmeden bunlarınizlerdim
benimde yaş 30 bende 2005 ten beridir takip ederim o zamanlar deli gibi spurs taraftarıydım şimdi alperenden dolayı houston tutsamda her zaman spurs derim. manu ginobililer tony parkerlar ve tim duncanlı spurs efsaneydi. miami ile her zaman bir şeyleri vardı aralarında. senin 3 maça ufak bir yatırım yapacagım sorun olmazsa. gelelim ben ilk maçları beklicem ikinci maçlara kupon yapıcam içimden öyle geçti. umarım senin kuponlarda tutarda güzel olur.

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
benimde yaş 30 bende 2005 ten beridir takip ederim o zamanlar deli gibi spurs taraftarıydım şimdi alperenden dolayı houston tutsamda her zaman spurs derim. manu ginobililer tony parkerlar ve tim duncanlı spurs efsaneydi. miami ile her zaman bir şeyleri vardı aralarında. senin 3 maça ufak bir yatırım yapacagım sorun olmazsa. gelelim ben ilk maçları beklicem ikinci maçlara kupon yapıcam içimden öyle geçti. umarım senin kuponlarda tutarda güzel olur.
Bol şanslar inşallah gelir

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,281
1,578
113
Maçları bilmem de site çok yanlış

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
O zamanlar dedıgın gıbı miamı ve San Antonio yıllarıydı popovıç elinde efsane kadro vardı paul Gasol dedıgın gıbı arjanti yıldız Ginobili Fransız yıldız ve şimdiki eurolıg de temsil eden asvel sahibi Tony Parker miamı efsaneleri LeBron ve Wade çok özledim o yılları çocuk olmak daha güzeldi dert yok tasa yoktu vaybe ne çabuk gecıyor yıllar memnun oldum ismim burak yazdığın gibi gelsin dost

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
Maçları bilmem de site çok yanlış
2 yldır orda oynuyom hıc bır zaman sorun yasamadım sponsor olmasada yüklü çekimler ın oldu hıc bır zaman bırak çekimi gondermemeyı red bile yemedı cekımım gece 12 değilse

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
Bu olmadı çok isterdim tutmasını kendim için degıl senin için saglık olsun NBA dönme vakti maçlarını yazarsan NBA bende ordan degerlensirim

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
O zamanlar dedıgın gıbı miamı ve San Antonio yıllarıydı popovıç elinde efsane kadro vardı paul Gasol dedıgın gıbı arjanti yıldız Ginobili Fransız yıldız ve şimdiki eurolıg de temsil eden asvel sahibi Tony Parker miamı efsaneleri LeBron ve Wade çok özledim o yılları çocuk olmak daha güzeldi dert yok tasa yoktu vaybe ne çabuk gecıyor yıllar memnun oldum ismim burak yazdığın gibi gelsin dost
benimde emre memnun oldum hocam